Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Titan Highlight 4W L Anthracite

Zobraziť katalóg
Titan Highlight 4W L Anthracite
5 1 hodnotení
Cestovný kufor – na kolieskach, veľký, škrupinový, objem 107 l, rozmery 76 × 52 × 32 cm (V׊×H), vnútorná deliaca priehradka, otočné kolieska, so 4 kolieskami, zapínanie zipsom, TSA zámok, teleskopické, bočné a horné držadlo, sivá farba, jednofarebný motív, hmotnosť 3,4 kg
Kód:  SPTtita008 Produktové číslo:  4030851103069

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Titan Highlight 4W L Anthracite

Zahviezdite aj na cestách. Elegantný kufor Titan Highlight 4W L Anthracite oceníte ako neobyčajne praktickú batožinu vhodnú na všetky príležitosti. Objem vnútorného priestoru 107 l znamená obrovskú hromadu miesta, kufor teda bez problémov pojme veci hneď niekoľkých osôb. Kufor je tvorený škrupinou, ktorá je vhodným riešením kvôli vysokej odolnosti proti poškodeniu. Takže sa nemusíte báť o samotnú batožinu, ani cennosti vo vnútri. Sivá farba predstavuje už len zaujímavý bonus. Kamkoľvek sa vydáte, kufor Titan Highlight 4W L Anthracite vám splní všetky cestovné potreby a navyše od prvého okamžiku poteší svojím prepracovaným dizajnom a škálou praktických funkcií.

Šikovný TSA zámok zabráni krádeži vašich vecí

Pre väčšiu bezpečnosť letov je obvyklou praxou, že je právomocou personálu na letiskách kontrolovať celú batožinu. Obvykle je batožina skenovaná, občas ale dôjde pri dôkladnej kontrole k prestrihnutiu zámku. Certifikované TSA zámky pravdaže možno otvoriť pomocou špeciálneho náčinia aj bez použitia násilia. Do takéhoto kufra sa dostane len ochranka letiska, o veci sa strachovať nemusíte. Cestovný kufor Titan Highlight 4W L Anthracite jednoducho zabezpečíte kódom s troma číslami a máte postarané.

Hlavné výhody cestovného kufra Titan Highlight 4W L Anthracite

  • Kufor má vo výbave štyri kolieska, manipulácia s ním je veľmi jednoduchá
  • Držadlo, ktoré na kufri nájdete, predchádza preťažovaniu chrbta
  • Vnútorná látková deliaca priehradka sa hodí na uloženie nabíjačiek, kníh alebo napríklad kozmetiky

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!
Motív
Jednofarebný Hotovo!
Hmotnosť
3,4 kg Hotovo!
Objem
107 l Hotovo!
Výška
76 cm Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Motív
Jednofarebný Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
3,4 kg Hotovo!

Objem

Objem
107 l Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
76 cm Hotovo!
Šírka
52 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
32 cm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
L Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
L Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Titan Highlight 4W L Anthracite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Titan Highlight 4W L Anthracite.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií