Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Titan Highlight Merlot

Zobraziť katalóg
Titan Highlight Merlot
Cestovný kufor – na kolieskach, škrupinový, objem 107 l, rozmery 75 × 52 × 31 cm (V׊×H), vnútorná deliaca priehradka, otočné kolieska, so 4 kolieskami, zapínanie zipsom, TSA zámok, teleskopické, bočné a horné držadlo, fialová farba, jednofarebný motív, hmotnosť 3,4 kg
Kód:  SPTtita017nad Produktové číslo:  SPTtita017nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Titan Highlight Merlot

Cestovný kufor Titan Highlight Merlot ...

Kamkoľvek vyrážate, môže vám robiť elegantná batožina spoločnosť. Kufor Titan Highlight Merlot je skutočný skvost, ktorý nadchne každého cestovateľa. Kufor je tvorený škrupinou, ktorá je mimoriadne vhodným riešením predovšetkým kvôli veľmi vysokej odolnosti. Tým pádom si poradí s vodou aj nárazmi. Fialová farba je potom pomyselným vrcholom. Či už cestujete na chvíľu alebo na veľa dní, kufor Titan Highlight Merlot splní všetko, čo od neho očakávate, a k tomu okamžite ohromí svojím precíznym spracovaním aj škálou funkčných a praktických prvkov.

Cestovný kufor Titan Highlight Merlot ...

Vychytaný TSA zámok ochráni vaše veci pred zlodejmi

Kvôli bezpečnosti cestujúcich sa stalo štandardom, že patrí medzi právomoci letiskového personálu kontrolovať každú batožinu, ktorá sa prepravuje na palube lietadla. Nie bežne požadované prehliadaný kufor otvárať, občas ale dôjde k násilnému otvoreniu zámku pri dôkladnejšej kontrole. Certifikované TSA zámky prirodzene možno otvoriť univerzálnym kľúčom. Do kufra sa dostane len personál letiska, straty vecí sa báť nemusíte. Cestovný kufor Titan Highlight Merlot bezpečne zamknete trojčíselným kódom a máte postarané.

Cestovný kufor Titan Highlight Merlot ...

Zásadné prednosti kufra Titan Highlight Merlot

  • Kufor dostal štyri kolieska, takže s ním v pokoji dôjdete do hotela aj zo vzdialenejšieho parkoviska
  • Pripojené držadlo robí z kufra perfektnú príručnú batožinu na akúkoľvek cestu
  • Zipsové zapínanie
  • Vnútorná priehradka pre prípad, kedy potrebujete niektoré veci uložiť zvlášť

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Titan Highlight Merlot Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Titan Highlight Merlot.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií