AlzaPlus+ sport Aplikace

Titan Prime 4W S Black

Zobraziť katalóg
Titan Prime 4W S Black
Cestovný kufor – na kolieskach, malý, textilný, objem 38 l, rozmery 55 × 40 × 20 cm (V׊×H), so 4 kolieskami, zapínanie zipsom, TSA zámok, teleskopické držadlo, čierna farba, hmotnosť 2,7 kg
Kód:  SPTtita042 Produktové číslo:  TITAN-391406-01

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Titan Prime 4W S Black

Elegantný kufor s prepracovanými detailmi Titan Prime 4W S Black sa hodí na každú dlhšiu aj kratšiu cestu. Veľkosť S zaručuje, že kufor na letisku zodpovedá rozmerom pre príručnú batožinu. Celkový objem vnútorného priestoru 38 l je postačujúci na prevoz tej najnutnejšej výbavy. Využitý textilný materiál je praktickým riešením pre cestovateľov, ktorí hľadia viac na pohodlie s ľahšou batožinou. Vďaka istej tvárnosti textílie je jednoduché objem kufra zľahka prispôsobiť. Čierna farba kufra je už len príjemným plusom v celkovej dokonalosti. Či už odchádzate na okamih alebo na dlhú dobu, cestovný kufor Titan Prime 4W S Black perfektne ochráni vaše veci a už od začiatku ohromí svojím nadčasovým dizajnom a funkčnými prvkami.

Šikovný TSA zámok je spoľahlivou ochranou pred krádežami

Za účelom zvýšenia bezpečnosti leteckej prepravy sa musíme zmieriť s tým, že agenti TSA (Transportation Security Administration) na letiskách môžu batožinu otvoriť, ak existuje podozrenie z prevozu nebezpečných látok. Vo väčšine prípadov je kufor prehliadnutý pomocou skenera, občas je však nevyhnutné otvoriť zámok. Zámky typu TSA prirodzene ochranka otvorí špeciálnym certifikovaným kľúčom. Takto sa do kufra pozrú len poverení kontrolóri, nikto iný, vaše veci by tak mali zostať aj tak v bezpečí. Cestovný kufor Titan Prime 4W S Black prakticky zabezpečíte pomocou kotúčikov s číslami a zámok kufra nebudete musieť už nikdy riešiť.

Podstatné parametre kufra Titan Prime 4W S Black

  • Kufor má vo výbave štyri kolieska, manipulácia s ním je veľmi jednoduchá
  • Vstavané držadlo eliminuje preťažovanie chrbtice
  • Vnútorná deliaca priehradka dovolí ukladať niektoré veci bokom od ostatných

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Motív
bez motívu Hotovo!
Hmotnosť
2,7 kg Hotovo!
Objem
38 l Hotovo!
Výška
55 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Titan Prime 4W S Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Titan Prime 4W S Black.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií