AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Titan Spotlight Flash North sea

Zobraziť katalóg
Titan Spotlight Flash North sea
Cestovný kufor – na kolieskach, škrupinový, objem 102 l, rozmery 76 × 51 × 30 cm (V׊×H), vnútorná deliaca priehradka, otočné kolieska, so 4 kolieskami, zapínanie zipsom, TSA zámok, teleskopické, bočné a horné držadlo, modrá farba, jednofarebný motív, hmotnosť 3,8 kg
Kód:  SPTtita031nad Produktové číslo:  SPTtita031nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Titan Spotlight Flash North sea Predaj skončil

Titan Spotlight Flash North sea

Cestovný kufor Titan Spotlight Flash North sea ...

Elegantný kufor s prepracovanými detailmi Titan Spotlight Flash North sea posúva balenie na novú úroveň. Kedykoľvek niekam pôjdete, cestovný kufor Titan Spotlight Flash North sea bude nenahraditeľným pomocníkom, ktorý hneď od začiatku udiví dokonalým spracovaním aj množstvom funkcií a dôrazom na príjemné používanie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Titan Spotlight Flash North sea Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Titan Spotlight Flash North sea.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií