AD květen univerzal AlzaBoxy Q1

Topeak Joe Blow Šport II

Zobraziť katalóg
Topeak Joe Blow Šport II
5 1 hodnotení
Hustilka s obojstrannou hlavicou, extra dlhá hadica
Kód:  SPTkn0473 Produktové číslo:  4712511823455 Stránky výrobcu

Topeak Joe Blow Šport II

Dielenská pumpa Topeak Joe Blow Šport II je vybavená obojstrannou hlavicou, ktorú ľahko nafúknete moto aj velo ventilky. Vďaka extra dlhé hadicu s 360 stupňovým kĺbom dosiahnete aj do horšie prístupných miest. Pumpa má telo z hliníka s oceľovou základňou.

V spodnej časti pumpy je umiestnený analógový manometer, takže máte prehled o dosiahnutom tlaku v pneumatike. Pumpa môže dosiahnuť maximálneho tlaku 11 atmosfér. Veľkosť pumpy je 13,7 × 25 × 67,5 cm a hmotnosť 1,4 kg.

hlavné prednosti

  • vybavená manometrom
  • Pre všetky typy ventilov
  • Dlhá hadica s 360 stupňovým kĺbom
  • Maximálny tlak až 11 atmosfér
  • Dielenská pumpa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Topeak Joe Blow Šport II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Topeak Joe Blow Sport II. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Topeak Joe Schlag Sport II. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Topeak Joe Schlag Sport II. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Topeak Joe Blow Sport II.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií