AlzaPlus+ sport P&G MS v hokeji_CZ

Tratac Active Roll Mini, vibračný masážny valec mini, ružový

Zobraziť katalóg
Tratac Active Roll Mini, vibračný masážny valec mini, ružový
Masážny valec s rozmermi 32×8 cm, ružová farba
Kód:  SPTsklz0151 Produktové číslo:  8809177046178

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tratac Active Roll Mini, vibračný masážny valec mini, ružový Predaj skončil

Tratac Active Roll Mini, vibračný masážny valec mini, ružový

Tratac Active Roll Mini predstavuje revolučný vibračný valec, ktorý je vhodnou masážnou pomôckou pred aj po fyzickej aktivite. Slúži na uvoľnenie fascií a svalov, jeho použitie je vhodné na zahriatie svalov pred fyzickou aktivitou aj ako súčasť regenerácie a uvoľnenia po výkone. Masážny valec Tratac Active Roll Mini je opatrený vibračným jadrom, ktoré funguje na batériu. Vyrobený je z moderného a vysoko odolného extrudovaného polypropylénu, vďaka čomu je veľmi ľahký a má rovnako dlhú životnosť aj pri intenzívnom používaní. S ohľadom na svoje kompaktné rozmery je tiež ľahko prenositeľný. Valec je opatrený výstupkami, vďaka ktorým je masáž naozaj hĺbková. Ponúka navyše možnosť zvolenia 4 úrovní intenzity vibračnej masáže. Tratac Active Roll Mini je ideálnou pomôckou na uvoľnenie fascií a svalov, a to vďaka kombinácii hĺbkovej a vibračnej masáže.

Kľúčové vlastnosti masážneho vibračného valca Tratac Active Roll Mini ružového

  • Masážny vibračný valec na uvoľnenie fascií a svalov
  • Vhodné použitie pred fyzickou aktivitou aj po nej
  • Tratac Active Roll Mini s vibračným jadrom
  • Vyrobený z odolného extrudovaného polypropylénu
  • Spojenie tlakovej a vibračnej masáže
  • Možnosť zvolenia 4 intenzít vibrácií
  • Farebné vyhotovenie: ružové

Vhodné použitie

Masážny valec Tratac Active Roll Mini môžete používať na  zahriatie svalov aj ako súčasť regenerácie a uvoľnenia. Jednotlivým svalovým oblastiam a partiám je pritom dobré sa venovať 30 – 60 sekúnd a potom prejsť na oblasť ďalšiu. V priebehu masáže môžete zvoliť jednu zo 4 úrovní intenzity vibrácií. Na výber máte 2 000 otáčok za minútu, 2 700, úroveň, ktorá strieda predchádzajúce dve a najvyššie množstvo otáčok 3 700. Celková masáž by pritom nemala trvať dlhšie ako 10 minút, po uplynutí tejto doby sa valec Tratac Active Roll Mini tiež sám automaticky vypne. Doprajte svojim svalom starostlivosť, ktorú si zaslúžia. Za pomoci Tratac Active Roll Mini to bude ľahké.

Hmotnosť:
845 g

Rozmery:
32 × 8 cm


Parametre a špecifikácia

Farba
Ružová Hotovo!
Dĺžka
32 cm Hotovo!
Priemer
8 cm Hotovo!
Typ
Vibračný Hotovo!

Vlastnosti valčeka

Farba
Ružová Hotovo!
Dĺžka
32 cm Hotovo!
Priemer
8 cm Hotovo!
Typ
Vibračný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tratac Active Roll Mini, vibračný masážny valec mini, ružový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tratac Active Roll Mini, vibrační masážní válec mini, růžový. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tratac Active Roll Mini, rezgő mini masszázshenger, rózsaszín.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií