AlzaPlus+ sport AD elektro

Travelite Capri Black

Zobraziť katalóg
Travelite Capri Black
4,5 2 hodnotení
Cestovný kufor – na kolieskach, textilný, objem 98 l, rozmery 76 × 46 × 30 cm (V׊×H), expander, otočné kolieska, so 4 kolieskami, zapínanie zipsom, TSA zámok, teleskopické, bočné a horné držadlo, čierna farba, jednofarebný motív, hmotnosť 3,6 kg
Kód:  SPTtrvl030nad Produktové číslo:  SPTtrav030nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Travelite Capri Black

Cestovný kufor Travelite Capri Black ...

Kufor s mimoriadne vydareným dizajnom Travelite Capri Black je ideálny pre cestovateľov telom aj dušou. Textilný materiál kufra je výborným riešením pre používateľov, ktorí nebudú prevážať príliš krehké veci. Kvôli možnosti povolenia zipsov je jednoduché objem kufra o máličko rozšíriť. Čierna farba kufra je už len čerešničkou na torte. Kamkoľvek máte namierené, cestovný kufor Travelite Capri Black bude nenahraditeľným pomocníkom, ktorý už na prvý pohľad ohromí štýlovým vzhľadom aj dôrazom na funkčnosť a ergonómiu.

Cestovný kufor Travelite Capri Black ...

Dôležitý TSA zámok je nevyhnutný pre obozretných cestovateľov

Pre zaistenie bezpečia je obvyklé, že má personál letísk právomoc batožinu otvoriť a jej obsah skontrolovať. Väčšinou je batožina preverená skenerom, občas sa však musí kontrolór pozrieť dovnútra sám a zámok pritom zničí. Zámky s certifikátom TSA prirodzene netreba ničiť, ochranka má špeciálny kľúč. Nikto neautorizovaný by sa samozrejme do kufra dostať nemal, netreba sa báť. Cestovný kufor Travelite Capri Black jednoducho zabezpečíte číselným kódom na tri číslice a cestujete v pokoji a pohode.

Cestovný kufor Travelite Capri Black ...

Hlavné prednosti kufra Travelite Capri Black

  • Kufor jazdí po štyroch kolieskach, takže ani dlhšie presuny s ťažkým nákladom nebudú problém
  • Pripojené držadlo odľahčí chrbát
  • Zapína sa praktickým zipsom

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Travelite Capri Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Travelite Capri Black.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií