Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Trek'n eat Bohatýrský boršč

Zobraziť katalóg
Trek'n eat Bohatýrský boršč
Trvanlivé jedlo na cesty, ultraľahké, príprava jednoduchým pridaním vody, konzumácia priamo zo sáčku, 1.5 porcie, bez lepku
Kód:  SPTVce0061 Produktové číslo:  4015753185719

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trek'n eat Bohatýrský boršč

Ak sa chystáte cestovať a potrebujete so sebou zbaliť niečo na jedenie, hotové jedlo Trek'n Eat mocné boršč je to pravé. Toto jedlo je trvanlivé a ľahko ho pripravíte kdekoľvek a za každého počasia, stačí vám mať pri sebe vodu. Pokrmy Trek'n Eat sú jemne korenené, aby vyhovovali všetkým a na ich doladenie stačí väčšinou len korenie a soľ. Už za niekoľko minút od zaliatia jedla vodou je možné jesť priamo z vrecka, ktorý je na to prispôsobený. Boršč je tradičný ruský masový pokrm pre nasýtenie i zahriatie, ktorý môže slúžiť ako výdatná polievka pre dvoch či hlavný chod pre jedného.

Hlavné prednosti trvanlivého jedlá Trek'n Eat mocné boršč

  • Ultraľahká strava pre cestovateľov a dobrodruhov
  • Jednoduchá príprava trvanlivého pokrmu s potrebou malého množstva vody
  • Balené v ochrannej atmosfére
  • Bez potreby kuchynského riadu
  • Sofistikovaný a recyklovateľný obal Trek'n Eat
  • Vysoká trvanlivosť bez použitia chladiacich zariadení
  • Osvedčené na expedíciách

Vychytané obaly Trek'n Eat

Obaly Trek'n Eat sú nielen extrémne odolné a nepriedušné pre kyslík, aby nedochádzalo k rýchlejšej skaze pokrmov, ale hlavne ľahko použiteľné. Vďaka laserovej perforácii a plochému dnu sa dajú používať namiesto taniera a praktická je tiež možnosť znovuuzavretia obalu. Ani rohy obalov Trek'n eat nenechal výrobcu klasicky ostré, namiesto nich sú rohy guľaté a nehrozí tak poničeniu tašiek a batožiny. Obaly sú šetrné k životnému prostrediu, pretože sú recyklovateľné. 

Špecifikácia:

Obsah sady:
1,5 porcie

zloženie:
zemiakové vločky (zemiaky, farbiace výťažok z kurkumy), maltodextrín, 7% hovädzie mäso, palmový olej, hlávkový kel, 4% kuracie prsia, cibuľa, mrkva, laktóza, kuchynská soľ, jogurt, zeler, pór, škrob, korenie, polievkové korenie , farbiace šťava z červenej repy, cukor, prírodná aróma (s zelerom), výťažok z hovädzieho mäsa, prostriedok na okyslenie: kyselina citrónová; extrakt z droždia, hroznový cukor. 18,7 g sušeného mäsa = cca 71 g čerstvého mäsa.

Obsahuje alergén: laktóza, mlieko, zeler

Energetická hodnota:
612 kcal

Hmotnosť balenia:
170 g

Hmotnosť hotového pokrmu:
720 g

Parametre a špecifikácia

Energetická hodnota na 100 g
2 562,32 kJ (612 kcal) Hotovo!

Nutričné hodnoty

Energetická hodnota na 100 g
2 562,32 kJ (612 kcal) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Trek'n eat Bohatýrský boršč Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trek'n eat Bohatýrský boršč. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trek'n eat Bohatýrský boršč. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trek'n eat Bohatýrský boršč. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trek'n eat borscs leves.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií