AP+ nový vizuál AD homeoffice

Trimm Passport orange

Zobraziť katalóg
Trimm Passport orange
Vodotesné puzdro – vodotesné, rozmery 20×15cm
Kód:  SPT2059 Produktové číslo:  8595225469432 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trimm Passport orange Predaj skončil

Trimm Passport orange

Spoločnosť Trimm, známy výrobca kvalitných outdoorových produktov, prináša na trh úplne praktické vodotesné puzdro, ktoré je svojimi rozmermi určené najmä na doklady, peniaze, kreditné a partnerské karty či mobilný telefón. Vodotesný rotačný uzáver fungujúci na princípe suchého zipsu ponúka dostatočnú odolnosť voči vode a vlhku. Vďaka úplnému uzavretiu budú vaše veci v bezpečí aj pred nečistotami alebo zlými vonkajšími podmienkami. Puzdro obsahuje praktickú šnúrku pre jednoduché nosenie, napríklad na krku.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je to vhodne aj na plavanie vo vode (na kluce,mobil, sluchdla) moze sa to cele ponorit? pripadne odporucte iny vhodny produkt (moze byt aj palvajuca taska napr.) dakujem

Diskusia a poradňa k Trimm Passport orange
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trimm Passport orange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trimm Passport orange.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií