AlzaPlus+ sport Star Wars

Turistrické palice - karbón

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Leki
(47)
Acra
(10)
Camp
(3)
Ferrino
(9)
VIPOLE
(9)
Konštrukcia
Pevné
(0)
Teleskopické
(1)
Skladacie
(0)
Určenie
Trekingové
(1)
Nordic walking
(0)
Trailové
(0)
Minimálna dĺžka
6,7 cm
140 cm
-
Maximálna dĺžka
14 cm
180 cm
-
Materiál rukoväte
Korok
(1)
Plast
(0)
EVA pena
(0)
Mäkčené PVC
(0)
Guma
(0)
Materiál palice
Dural
(30)
Karbón
(28)
Hliník
(83)
Karbón
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Vyberajte produkty z kategórie Turistrické palice - karbón. Aktuálne máme v ponuke 1 položiek. Väčšinu z nich pritom máme na sklade. Až k vám domov ich tak doručíme do druhého dňa. Zaujímajú vás produkty s inými špecifikáciami než: Turistrické palice - karbón? Tak sa pozrite do hlavnej kategórie Turistrické palice, kde nájdete kompletnú ponuku.
1 položka
Silva Trekking Carbon - Trekingové palice Varianty
Silva Trekking Carbon
Trekingové palice – teleskopické, materiál karbón, dĺžka 140 cm, hmotnosť 200 g, vo výbave gumová topánočka, vidiový hrot a vymeniteľný tanierik, čierna farba
125,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTslv032

Turistrické palice - karbón

turistické vybavenieKam na výlet? (TIPY) Turistika a výletovanie je hlavne v letných mesiacoch na vzostupe a Slovensko má v tomto smere naozaj čo ponúknuť. Poďte sa pozrieť na zaujímavé tipy na výlety pre jednotlivé kraje Slovenskej republiky a nechajte sa nimi inšpirovať.
Pohyb s názvom nordic walking je fenoménom niekoľkých posledných rokov, pri ktorom sa zabavia všetky vekové aj výkonnostné skupiny. A pritom k tomu nič zvláštne nepotrebujete. Len palice. Viete, ako ich vybrať? A ako sa vyvarovať zlých návykov počas začiatkov?
Trekingové palice sa čoraz viac dostávajú do povedomia verejnosti. Niet divu – ide o skvelého pomocníka ako pri kratších vychádzkach, tak aj počas dlhých túr v náročnom teréne. Ako ich vybrať a podľa čoho sa riadiť?
jedloVarenie v prírode (TIPY A TRIKY) Najesť sa dobre na cestách v prírode vyžaduje síce určitú prípravu vopred, výsledok ale stopercentne bude stáť za to. Popustite uzdu svojej kreativite a povedzte raz a navždy dosť instantným rezancovým polievkam. V našom článku sme sa zamerali na varenie v prírode,...
Viac článkov

Turistrické palice - karbón– alternatívy

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné turistrické palice Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie turistrické palice Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie turistrické palice Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii turistrické palice recenzie
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií