AlzaPlus+ sport MS hokej

Umbro Medium Wheeled Holdall

Zobraziť katalóg
Umbro Medium Wheeled Holdall
Cestovný kufor textilný, objem 65 l (veľkosť M), horné držadlo, hmotnosť 1kg
Kód:  SPTumb420 Produktové číslo:  5054005148170

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Umbro Medium Wheeled Holdall

Z funkčného aj estetického hľadiska veľmi vydarený kufor Umbro Medium Wheeled Holdall prináša všetko, čo vám pri vašej starej batožine chýba. Váha tohto modelu dosahuje hodnotu len 1 kg, ťahanie ťažkej batožiny vás už nemusí strašiť. Objem 65 l sa hodí na rodinnú dovolenku. Pri výbere kufra je dôležitým parametrom použitý materiál. Textília je praktickou voľbou pre tých, ktorí vždy radšej siahnu po ľahšej batožine. Vďaka zipsom, ktoré je možné povoliť, možno jednoducho kufor o malý kúsok rozšíriť. Čierna farba kufra predstavuje už len zaujímavý bonus. Nech už sa vydáte kamkoľvek, cestovný kufor Umbro Medium Wheeled Holdall bude nenahraditeľným pomocníkom, ktorý jednoznačne udiví nevšedným vzhľadom aj veľkým dôrazom na praktickú funkčnosť.

Vybrané výhody cestovného kufra Umbro Medium Wheeled Holdall

  • Praktické držadlo predchádza preťažovaniu chrbta

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
1 kg Hotovo!
Objem
65 l Hotovo!
Výška
66 cm Hotovo!
Šírka
31 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Umbro Medium Wheeled Holdall Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Umbro Medium Holdall. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Umbro Medium Wheeled Holdall. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Umbro Medium Wheeled Holdall. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Umbro Medium Wheeled Holdall.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií