Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Alza pre firmy

Unihoc loptička Crater white 8-pack

Zobraziť katalóg
Unihoc loptička Crater white 8-pack
Florbalová loptička – oficiálna pre všetky súťaže pod hlavičkou IFF – majstrovstvá sveta, švédska ligu, česká reprezentácia...
Kód:  SPTspin206 Produktové číslo:  7391876078761 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Unihoc loptička Crater white 8-pack Predaj skončil

Unihoc loptička Crater white 8-pack

Revolučný dizajn loptičky Crater bol starostlivo vyvinutý v spolupráci inžinierov s hráčmi. Tí zaistili, že teória platí aj v realite a že žiadny detail nesmie byť prehliadnutý. Dospelo sa k záveru, že jeden rys, ktorý dáva lopte Crater white vyrovnanejší a ustálenejší let vzduchom, je tvar otvorov po celom povrchu loptičky. Ide o oficiálnu loptičku švédskej Superligy, majstrovstiev sveta, Pohára majstrov a turnajov TCSE. Balenie obsahuje 8 bielych loptičiek.

Kľúčové vlastnosti loptičky Crater

  • Revolučný dizajn
  • Vyvinutá za spolupráce inžinierov s hráčmi
  • Unikátny tvar otvorov po celom porvch
  • Mriežka z tenkých kanálikov na povrchu dokonale riadi let
  • Menšie turbulencie
  • Oficiálna loptička švédskej Superligy, majstrovstiev sveta, Pohára majstrov a turnajov TCSE

Mriežka na povrchu pre riadený let

Loptička Crater white je pokrytá drážkami, ktoré sú výrazne skosené na okrajoch dierok, tak aby prúd dal následne loptičke omnoho stabilnejší let. Zvýšenie vzduchu vo vnútri zvyšuje absolútny tlak a tým spôsobuje menšie turbulencie. Mriežka z tenkých kanálov, ktoré boli použité na povrchu celej loptičky, umožňuje vzduchu k pohybu na kratšiu vzdialenosť cez loptu, a tým sa zvyšuje rýchlosť. Mriežka tak riadi loptu vo vzduchu i na poli. 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Unihoc loptička Crater white 8-pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Unihoc míček Crater white 8-pack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Unihoc Crater white 8-pack.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií