AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Urbanstar Harley BLACK

Zobraziť katalóg
Urbanstar Harley BLACK
Elektrická kolobežka – dojazd až 70km Rýchlosť 25km/h. Predné a zadné svetlo, odpruženie, hydraulické brzdy, uhol stúpania 30°, nosnosť 180kg.
Kód:  SPTesin019 Produktové číslo:  8595584300124

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Urbanstar Harley BLACK

Vyjdite si na cestu do parku, na nákup či do práce s touto prepracovanou elektrickou kolobežkou UrbanStar. Je vyrobená v úplne precíznom dizajne, pripomínajúcom známy motocykel Harley Davidson. Svoje neuveriteľné parametre podtrhuje predovšetkým excelentný dojazd až 70 km, maximálna rýchlosť až 25 km/h a všetka povinná výbava, ktorá by nemala chýbať na žiadnom dopravnom prostriedku. Základnou pohonnou jednotkou je elektromotor s výkonom 1 000 W, ktorý napája 60 V Lithiový akumulátor s kapacitou 12 Ah.

Kľúčové vlastnosti elektrickej kolobežky UrbanStar Harley

  • Dizajnovo vydarená elektrická kolobežka
  • Predné aj zadné svetlo, vrátane brzdového
  • Dojazd až 70 km
  • Odpruženie pre lepší prejazd nerovným terénom
  • Nosnosť až 180 kg
  • Max. uhol stúpania kolobežky je 30°
  • Jednoduché ovládanie
  • K riadeniu nie je potreba vodičského oprávnenia

Štýlová kolobežka, po ktorej budú všetci pozerať

Už tak vydarený dizajn kolobežky UrbanStar je doplnený samozrejme o všetky povinné prvky, vrátane tých bezpečnostných. Predná časť disponuje LED osvetlením a zadná klasickým aj brzdovým svetlom. Samozrejme nechýbajú ani blinkre, teda sa budete pri jazde cítiť ako na naozajstnej mašine. O efektívne brzdenie sa postarajú hydraulické brzdy na oboch kolesách. 

Čo sa komfortu týka, sedadlo so zadnou opierkou vám ho poskytne dostatok aj pri dlhšej jazde. Široké pneumatiky sú zárukou skvelej ovládateľnosti a veľmi dobre prekonávajú nerovnosti povrchu. Súčasťou je aj dokonca predné aj zadné odpruženie, ktoré umocňuje pôžitok pri jazde v horšom terénom.   

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dojezd 70 km je naprostý nesmysl, leda že budete 35 km koloběžku tlačit, proč uvádíte mylné informace?

Jen bych chtel vsem zde rici, ze zadni odpruzeni, ktere vypada jako "oehling" je jen napodobenina a zadni odpruzeni NENI stelovaci!!! Je to jen jako!!! Stejne tak predni neni stelovaci!!!

Dobrý den, prosím o informaci, kolik koloběžka váží. Tato informace v popisu není. Děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kde jsou umístěny blinkry? V textu se píše o nějaké povinné výbavě, co tím máte na mysli?

Dodáva sa táto kolobežka aj so sedátkami .

Dojezd 70mm? To musíte být hodně přetažení :o)

Diskusia a poradňa k Urbanstar Harley BLACK
Príslušenstvo pre Urbanstar Harley BLACK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Urbanstar Harley BLACK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Urbanstar Harley BLACK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: UrbanStar Harley BLACK.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií