AP+ nový vizuál MS hokej

Uvex Boss Race, Black S/M

Zobraziť katalóg
Uvex Boss Race, Black S/M
Prilba na bicykel – pre mužov aj ženy, typ upínania bezpečnostná spona, double in-mould , sieťka proti hmyzu, vnútorné vystuženie, hmotnosť 240 g, čierna farba
Kód:  SPTuv00002 Produktové číslo:  4043197254722 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Uvex Boss Race, Black S/M

Extrémne ľahká cyklistická prilba Uvex Boss Race udržuje maximálne bezpečie v prípade pádu z vášho bicykla. Táto prilba nielen dobre vyzerá, ale zároveň ponúka vysoko efektívny systém vetrania, individuálne prispôsobenie tvaru vašej hlavy a mnoho ďalších vychytávok. Škrupina prilby je doplnená celkom 19 vetracími otvormi, ktoré sú vyplnené špeciálnou sieťkou proti hmyzu. Vďaka špeciálnym X-Fit vypchávkam vás bude počas celej jazdy sprevádzať maximálne pohodlie. Prilba má veľkosť S/M.

Kľúčové vlastnosti profesionálnej prilby Uvex Boss Race Black

  • Veľmi prepracovaný dizajn v čiernej farbe
  • Prilba disponuje celkom 19 vetracími otvormi
  • Double inmould konštrukcia zaručuje maximálnu bezpečnosť
  • Vynikajúce odvetrávanie a ochrana proti hmyzu
  • Prilba je vhodná pre začiatočníkov, pokročilých aj profesionálnych cyklistov
  • Monomatic spona pre upnutie pod bradou

Jednoduchá, ale veľmi bezpečná

Prilba Uvex Boss Race v čiernej farbe patrí medzi jednoduché, ale veľmi praktické ochranné prilby. Celá jej konštrukcia sa skladá z vysoko odolného plášťa, penového polystyrénu, vypchávok a špeciálnych popruhov. S takou konštrukciou a tvarom môžete bezpečne jazdiť a nemať obavy z vážneho poranenia hlavy. Prilbu je možné pripnúť a odopnúť pomocou jedného jediného tlačidla. Presnú veľkosť je možné doladiť pomocou otočného kolieska.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Uvex Boss Race, Black S/M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Uvex boss race black 52-56 cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Uvex boss race black 52-56 cm.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií