AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Uvex City Light, L

Zobraziť katalóg
Uvex City Light, L
4,0 1 hodnotení
Prilba na bicykel – s double inmould konštrukciou, 18 vetracích otvorov, vrátane plug-in LED, 32 integrovaných diód, vodoodolnosť podľa štandardu IP44, výdrž batérie 6–12h, sieťka proti hmyzu
Kód:  SPTuv00036 Produktové číslo:  4043197296159 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Uvex City Light, L

Extrémne bezpečná prilba pre všetkých mestských cyklistov. Unisex prilba Uvex City Light je síce vhodná pre cyklistiku, ale uplatnenie nájde aj pri jazde na kolobežke. Škrupina disponuje celkom 18 vetracími otvormi, vďaka ktorým sa vám nebude potiť hlava. Špecialitou tejto prilby je integrované vodoodolné osvetlenie s pomocou 32 LED. Výdrž osvetlenia na jedno nabitie dosahuje okolo 6 až 12 hodín. Vo všetkých otvoroch sú umiestnené sieťky zabraňujúce preletu hmyzu. Táto prilba má veľkosť L.

Kľúčové vlastnosti modernej cyklistickej prilby Uvex City Light

  • Celkom 18 vetracích otvorov pre dokonalú ventiláciu
  • Aerodynamický tvar s predným šiltom
  • Dizajn s integrovaným LED – kombinácia červených a bielych diód
  • Jednoduché zapnutie a odopnutie prilby pomocou jedného tlačidla
  • Kvalitná double inmould konštrukcia
  • Individuálne nastavenie veľkosti vďaka zadnému polohovateľnému koliesku

Jednoduchá, ale veľmi bezpečná

Prilba Uvex City Light patrí medzi jednoduché, ale veľmi praktické ochranné prilby. Celá jej konštrukcia sa skladá z odolného plášťa, penového polystyrénu, vypchávok a špeciálnych popruhov. S takou konštrukciou a tvarom môžete bezpečne jazdiť a nemať obavy z vážneho poranenia hlavy. Prilbu je možné pripnúť a odopnúť pomocou jedného jediného tlačidla. Presnú veľkosť je možné doladiť pomocou otočného kolieska.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Uvex City Light, L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Uvex City Light, Anthracite Mat L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Uvex City Light, L.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií