Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Vango Nitestar Junior Cobalt

Zobraziť katalóg
Vango Nitestar Junior Cobalt
Spací vak detský, 2 až 3-sezónny, s dutými vláknami, dvojcestný zips na ľavej strane, odporúčaná výška postavy max. 155 cm, teploty: max. 20 °C, limit 4 °C, kompesný obal, váha 1,3kg
Kód:  VNG1014 Produktové číslo:  SBMNITESTC17S51

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Vango Nitestar Junior Cobalt

Spávate pravidelne v prírode a zháňate vhodný spacák pre deti? Kúpte si spací vak Vango Nitestar Junior. Tento múmiový spacák sa skutočne oplatí. Je to vysoko kvalitný 3-sezónny spacák, ktorý spoľahlivo zabráni úniku tepla. Spacák Vango má dvojitú izolačnú vrstvu, ktorá vám poskytne výnimočné teplo. Podšívka je vyrobená z česaného polyesteru a vyniká svojou odolnosťou, vďaka ktorej vám spacák vydrží mnoho sezón. Spacák Vango Nitestar Junior využijete najmä na expedície pre skupiny s mládežou. 

Kľúčové vlastnosti spacieho vaku Vango Nitestar Junior vo farbe modrej

  • Múmiový spacák
  • 100 % polyester – spacák je teplý a zároveň priedušný
  • 2-cestný samozatvárací zips
  • Spací vak Vango má praktické sťahovanie pri krku
  • Kompresný obal so 4 popruhmi – minimalizuje veľkosť spacáku
  • Nastaviteľná izolácia na ramenách
  • Vnútorné vrecko pre telefóny a doklady

Celý rad vychytávok

Spacák Vango Nitestar Junior umožňuje jednoduchý vstup. Skvelou vychytávkou je vnútorné, vhodne umiestnené vrecko, do ktorého uložíte mobil, mp3 prehrávač a ďalšie drobnosti. Vynikajúce sú izolované zipsy, ktoré pomáhajú udržať telesné teplo v spacáku, aj keď z vonku prúdi chladný vzduch. Dvojcestný samozatvárací zips zabezpečuje jednoduché otváranie a zatváranie spacieho vaku a samozrejmosťou je jeho ochrana proti zasekávaniu. Pokiaľ zháňate spoľahlivý spací vak pre príjemný spánok v chladnom prostredí, Vango bude dobrou voľbou.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Detský Hotovo!
Max. výška postavy
155 cm Hotovo!
Maximálna teplota
20 °C Hotovo!
Limitná teplota
4 °C Hotovo!
Tvar
Múmia Hotovo!

Použitie

Určenie
Detský Hotovo!

Max. výška postavy

Max. výška postavy
155 cm Hotovo!

Teplotné rozsahy

Maximálna teplota
20 °C Hotovo!
Limitná teplota
4 °C Hotovo!

Tvar

Tvar
Múmia Hotovo!
Zapínanie
Ľavé zapínanie Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 300 g Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Vango Nitestar Junior Cobalt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vango Nitestar Junior Cobalt. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schlafsack Vango Nitestar Junior Cobalt Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schlafsack Vango Nitestar Junior Cobalt Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Vango Nitestar Junior Cobalt.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií