AlzaBoxy Q1 PET

Victorinox Midnite Manager@work

Zobraziť katalóg
Victorinox Midnite Manager@work
4,8 4 hodnotení
Nôž zatvárací, 10 funkcií, dĺžka čepele 3.5 cm, celková dĺžka 5.8 cm, hmotnosť 44g
Kód:  EAY5008 Produktové číslo:  7611160059031 Stránky výrobcu

Victorinox Midnite Manager@work

Vreckový nôž Victorinox Midnite Manager @ work predstavuje novú, digitálnu generáciu švajčiarskeho armádneho noža. Subtílny zatvárací nôž vo variante Midnite Manager @ work obsahuje čepeľ dlhú 58 mm, otvárač na fľaše a magnetický skrutkovač Philips, odizolovač drôtov, pilník na nechty so skrutkovačom, nožničky, krúžok na kľúče a LED svietidlo. Súčasťou červeného noža s emblémom štylizovaného kríža na blistrovej rukoväti je aj praktické LED svietidlo. Čo nôž odlišuje od jeho predchodcov a ostatných viac či menej vydarených napodobnenín, je otočný, vyberateľný USB Flashdisk 3.0/3.1 16GB. Je len na vás, či častejšie využijete flash disk, ktorý vie krájať, písať a skrutkovať alebo nôž, ktorý vám dokáže pomôcť s prezentáciou.

Kľúčové vlastnosti vreckového noža Victorinox Midnite Manager @ work

  • Ponúka precízne a oku príjemné spracovanie v každom detaile
  • Vyberateľný USB Flashdisk poskytuje zodpovedajúcu kapacitu
  • Disponuje všetkými prednosťami multifunkčného noža
  • Obsahuje čepeľ, pilník so skrutkovačom, nožničky či LED svietidlo
  • Špičkový výrobok od legendárnej firmy je určený pre mužov aj ženy
  • Drobný nôž Victorinox Midnite Manager @ work je môžné nosiť ako kľúčenku

Victorinox – nový elektronický spoločník na cesty

Jemný a bezpečný chod každej súčasti, typický zvuk tichého zaklapnutia, hladký povrch pevného tela. To je vreckový nôž Victorinox. Jeho prednosti oproti konkurenčným výrobkom spočívajú v starostlivom spracovaní a v pozornosti výrobcu voči každému detailu. Subtílna čepeľ zostáva pevná a ostrá ako britva. Akonáhle raz vyskúšate nožničky na nechty, už nikdy nebudete chcieť používať iné a to isté platí aj pre pilník. Vyberateľný USB Flashdisk 3.0/3.1 noža Victorinox? Spoľahlivý a v porovnaní so všetkými ostatnými flash diskami originálny kúsok. Univerzálna kľúčenka, resp. 58 mm nôž Victorinox Midnite Manager @ work sa pre vás stane nepostrádateľným, pretože je praktický a štýlový spoločník.

Nôž Midnite Manager @ work je určený pre dobrodruhov digitálnej éry

Pôvodným impulzom pre vznik unikátneho typu zatváracieho noža známeho dnes ako Victorinox boli pred viac ako 120 rokmi nové konzervy a staré pušky. Armáda krajiny helvétskeho kríža potrebovala nôž, ktorý by popri klasickej čepeli disponoval navyše otváračom (v prípade variantu pre dôstojníkov i vývrtkou) a skrutkovačom potrebným na rozloženie vtedy zavedených pušiek. Nový elektronický spoločník na cesty, ktorý ponúka vyberateľný USB Flashdisk, Midnite Manager @ work, zmení vaše vnímanie toho, čo je praktické. Pritom základ, teda pevné oceľové telo, umývateľné plastové črienky, precízny chod všetkých súčastí a dôraz na dômyselné vychytávky sú stále rovnaké.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
44 g Hotovo!
Počet funkcií
10 Hotovo!
Funkcie
Flash disk, Krúžok na kľúče, Krížový skrutkovač, LED svetlo, Nôž, Nožnice, Odstraňovač izolácie drôtov, Otvárač na fľaše, Pero, Plochý skrutkovač Hotovo!
Typ
Zatvárací nôž Hotovo!
Dĺžka čepele
3,5 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
44 g Hotovo!

Funkcie

Počet funkcií
10 Hotovo!
Funkcie
Flash disk, Krúžok na kľúče, Krížový skrutkovač, LED svetlo, Nôž, Nožnice, Odstraňovač izolácie drôtov, Otvárač na fľaše, Pero, Plochý skrutkovač Hotovo!

Typ

Typ
Zatvárací nôž Hotovo!

Rozmery

Dĺžka čepele
3,5 cm Hotovo!
Dĺžka zavretého nástroja
5,8 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak je možný že váží 44000g?

Dokázali byste naskladnit model "Victorinox Manager"?

Diskusia a poradňa k Victorinox Midnite Manager@work
Príslušenstvo pre Victorinox Midnite Manager@work Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Victorinox Midnite Manager@work. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Victorinox Midnite Manager@work.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií