AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Wahoo ELEMNT GPS Bike Computer

Zobraziť katalóg
Wahoo ELEMNT GPS Bike Computer
5 1 hodnotení
GPS navigácia – pre rekreačných aj vrcholových cyklistov, zaznamenáva rýchlosť, najazdené kilometre, najazdený čas, stúpania, Bluetooth 4.0/technológia ANT+, kompatibilita s iOS/Android, vodeodolný IPX7
Kód:  WHAT04j Produktové číslo:  857335002991 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wahoo ELEMNT GPS Bike Computer

Na vašich rekreačných výjazdoch, náročných tréningoch alebo závodoch iste oceníte pomoc cyklocomputera Wahoo ELEMNT GPS pre váš bicykel. Vodeodolné zariadenie s rozmermi 57,5 × 90,5 × 21,2 mm je vybavené displejom s uhlopriečkou 2,7 palca a nabité funkciami až k prasknutiu.

Kľúčové vlastnosti

  • Majte o všetkom perfektný prehľad
  • Programovateľný LED indikátor
  • Vodeodolné zariadenie
  • Veľkosť displeja: 2,7 palca
  • Rozmery: 57,5 × 90,5 × 21,2 mm
  • Kompatibilita: iOS, Android

A máte prehľad

Nebaví vás využívať zastaralé cyklopočítače, ktoré je tak zložité nastaviť a ešte zložitejšie využívať? Toto zariadenie vála všetky zažité konvencie. Jednoduchá konektivita, jednoduché nastavenie a jednoduché ovládanie prostredníctvom mobilnej aplikácie zadarmo vás úplne ohromí. Technológia Bluetooth 4.0 a ANT + sa postarajú o bezdrôtové nahranie a načítanie dát z prístroja do mobilného zariadenia alebo naopak. Vďaka tomu nemusíte zdĺhavo aktualizovať mapy pred výjazdom za dobrodružstvom, computer už má vo svojej pamäti nahrané desiatky kilometrov rôznych trás.

Z pohodlia iOS či Android prostredia vášho telefónu môžete úplne jednoducho zdieľať jednotlivé výlety, vami prejdené kilometre alebo ďalšie zaujímavé poznatky z vašich vychádzok. V pamäti prístroja možno nájsť históriu vašich okruhov a porovnávať zlepšenie alebo zhoršenie v čase a rýchlosti ich absolvovaní.

Stane sa vaším trénerom

V ERG móde je vám umožnené nastaviť požadovanú rýchlosť, kadenciu šliapania a tepovú frekvenciu. Tieto parametre sú potom kontrolované neprehliadnuteľným a programovateľným LED indikátorom, ktorý vás bude okamžite upozorňovať na to, že ste vypadli z tempa, nedodržiavate tepovú frekvenciu alebo idete príliš pomaly. Inteligentné tlačidlá na bokoch prístroja vám pomôžu zaostriť na potrebné dáta na displeji, ktoré potrebujete skúmať a analyzovať.

Samotná inštalácia zariadenia na váš bicykel je jednoduchá a intuitívna prostredníctvom praktického držiaka, ktorý je tiež súčasťou balenia. Zariadenie môže byť dobíjané cez USB port, pričom batéria vydrží fungovať až 17 hodín bez potreby doplnenia energie.

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Záznam trasy, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Výpočet kalórií Hotovo!
Súčasť balenia
Držiak Hotovo!
Formát mapy
Vlastný formát výrobcu Hotovo!
Prenos dát
Bezdrôtový Hotovo!
Funkcie
GPS, Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Notifikácie z mobilu, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Držiak súčasťou, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Aktuálny čas jazdy Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Záznam trasy, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Výpočet kalórií Hotovo!

Výbava

Súčasť balenia
Držiak Hotovo!

Mapy

Formát mapy
Vlastný formát výrobcu Hotovo!

Hardvér a softvér

Prenos dát
Bezdrôtový Hotovo!

Funkcie

Funkcie
GPS, Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Notifikácie z mobilu, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Držiak súčasťou, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Aktuálny čas jazdy Hotovo!

Výdrž batérie

Max. výdrž batérie
16 h Hotovo!
Bežná výdrž batérie
15 h Hotovo!

Rozmery

Šírka
47,3 mm Hotovo!
Výška
74,6 mm Hotovo!
Hĺbka
22,1 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřeboval bych vyměnit baterii v tomto computeru...? Poradíte....Wahoo ELEMNT GPS Bike Computer Zakoupen v ALZA...

Dobrý den, nabízíte rozbalený Wahoo Elemnt GPS za 6533,- místo 9999,-. Zajímá mě, zda produkt obsahuje senzory rychlosti, kadence i hrudní pás. Děkuji

Dobrý den, budete mít v nabídce i nový model ELEMNT BOLT?

Dobrý den, chci se zeptat, zda balení obsahuje snímače rychlosti, kadence a hrudní pás?

Dobrý den, jedná se o model WFCC1 za tuto cenu? Příp. o jaký? Děkuji

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jaká je dostupnost? Pak jestli stále platí, že když s ELEMNT nebudu spokojený tak ho mohu do 14 dnů vrátit pokud bude v pořádku nepoškozeny...?

Dobrý den, Pochopil jsem spráně, že senzory se připojují přes ANT+ a jsou podporované rychlost, kadence, tep? Je poporované i senzor výkonu?

Dobrý den, je lokalizován do češtiny? Obsahuje českou mapu, příp. jakou?

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či v danom balení sú aj nieake snímače (rýchlosť,kadencia,srdcový tep)? Ďakujem

Diskusia a poradňa k Wahoo ELEMNT GPS Bike Computer
Príslušenstvo pre Wahoo ELEMNT GPS Bike Computer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wahoo ELEMNT GPS Bike Computer.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií