AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

WaterWolf UW Camera 1.1 Kit

Zobraziť katalóg
WaterWolf UW Camera 1.1 Kit
Digitálna kamera podvodná, až 4 hodiny záznamu v HD na micro SD, vodotesná do 120metrov
Kód:  Water01 Produktové číslo:  5706301516466 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WaterWolf UW Camera 1.1 Kit


Water Wolf 1.1 UW Camera je podvodná kamera, ktorá vám sprostredkuje dokonalú exkurziu do vodného sveta. Jej najčastejšími používateľmi budú rybári, ktorým sprostredkuje možnosť vidieť, čo sa deje okolo nástrahy či návnady. Taktiež vám umožní sledovanie bezprostredného správania rýb. Kamera ponúka až 4 hodiny záznamu na microSD kartu v HD rozlíšení. Okrem toho disponuje zvýšenou odolnosťou proti nárazom či mimoriadnu vodotesnosťou do hĺbky až 120 metrov. Vďaka svojmu tvaru je kamera vhodná pre rôzne techniky rybárčenia ako je napr. trolling, klasická prívlač či položená pri love kaprov


Kľúčové vlastnosti

  • Možno ponoriť do hĺbky až 120 metrov - bez používania špeciálnych krytov alebo puzdier
  • Záznam na microSD kartu (až 32 GB)
  • Na jedno nabitie až 4 hodinový záznam v HD rozlíšení
  • Ideálna pre rybárčenie
  • Odolná voči nárazom
  • Jednoduchá a rýchla montáž držiakov
  • Nahrávanie v.mov
  • Integrovaný mikrofón
  • 120 × 90° uhol záberu

Vďaka aerodynamickému tvaru a starostlivému vyváženiu sa kamera vo vode pohybuje veľmi hladko a bez veľkého odporu, a to ani vtedy keď nahadzujete alebo namotávate vlasec. Šošovka je súčasťou púzdra, preto je možné túto kameru ponoriť až do hĺbky 120 metrov, čo by žiadna iná kamera nezvládla. Zo zadnej strany je vodotesná zátka, pod ktorou sa ukrýva microUSB konektor pre nabíjanie a slot pre pamäťovú kartu microSD. Pamäťovú kartu je možné použiť vo veľkosti až 32 GB.


Bbohaté príslušenstvo

Pripevnenie na vlasec zvládnete rýchlo a bez problémov pomocou dodávaného univerzálneho držiaka, ktorý prešiel určitými inováciami. Držiak tak kameru udrží v stabilnej pozícii aj v náročnejších podmienkach akými sú napr. boje s rybami. 

Súčasťou balenia sú tiež ďalšie univerzálne držiaky, vďaka ktorým môžete kameru pripevniť napr. na tripod a kamera je tak použiteľná aj mimo vody. Kameru tak využijete nielen pri rybárčení ale aj iných aktivitách.


Vždy v bezpečí

Aby nenastalo poškodenie objektívu, je k Water Wolf 1.1 UW Camera dodávané aj ochranné veko zabezpečujúce, že objektív zostane bez poškodenia aj pri preprave kamery spolu s rybárskym náčiním alebo dokonca aj keď je kamera pripevnená k prútu. Vďaka červenej farbe sa bude lepšie hľadať.


Poznámka:
» Všetky Rybárske potreby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěl bych se zeptat po prvním točení jsem chtěl kameru nabit ale svíti mi jenom modré světlo.Když kameru odpojím od nabíjení nenatáčí.mohu poprosit o radu děkuji Ondráček

zdravím chtěl bych se zeptat je to nějak udělani že třeba to vyplave na povrch nebo ne když se mi utrhne vlasec??

Diskusia a poradňa k WaterWolf UW Camera 1.1 Kit
Príslušenstvo pre WaterWolf UW Camera 1.1 Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WaterWolf UW Camera 1.1 Kit.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií