AlzaBoxy Q1 PET

Westin Hybridní nástraha Mike the Pike 28cm 185g Low Floating

Zobraziť katalóg
Westin Hybridní nástraha Mike the Pike 28cm 185g Low Floating
Nástraha - kombinácia pevné hlavy a veľmi realistického mäkkého tela, plávajúce, pracovné hĺbka 2-4mm, zámok pre jednoduchú výmenu tela
Kód:  JVR048692NAD Produktové číslo:  JVR048692NAD
Westin Hybridní nástraha Mike the Pike 28cm 185g Low Floating Predaj skončil

Westin Hybridní nástraha Mike the Pike 28cm 185g Low Floating

Šťuka je bezpochyby najrýchlejší ryba v Česku a chytiť ju už vyžaduje profesionálne náčinia. Práve takéto stvorili inžinieri z firmy Westin. Prečo súťažiť o šťučí pozornosť, keď ju môžete ponúknuť niečo, čím nikdy nepohrdne? Táto nástraha je jednoducho "zabijak" pre všetko, čo sa vo vode hýbe. Je možné viesť ju dvojakým spôsobom a má veľmi realistické pohyby vo vodnom stĺpci.

Kľúčové vlastnosti hybridný nástrahy Westin Mike the Pike Low floating

  • Skladá sa z dvoch častí - pevné hlavy a gumového tela
  • prepojenie zámkom
  • Umožňuje dvojaký spôsob lovu vďaka dvom okám
  • ľahko plávajúce
  • Profesionálne výroba

Skvele spracovaná nástraha

Unikátny nástraha sa skladá z dvoch častí. Prvý z nich tvorí odolná hlava z plastu, tá druhá je z pevnej, úplne realistické gumy. Obe sú spojené zámkom. Všetko je spracované do úplného detailu, aby pôsobilo ako živá ryba. Návnada umožňuje dvojaký spôsob vedenia - predné očko dáva možnosť pomalého vedenia v malej hĺbke, horné očko zase preferuje agresívny vedenie vo väčšej hĺbke. Návnada je ľahko plávajúce, preto je dobré pri plávanie robiť malé prestávky a nechať nástrahu pomaly stúpať.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Westin Hybridní nástraha Mike the Pike 28cm 185g Low Floating. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Westin Hybrid csapda Mike the Pike 28cm 185g Low Floating.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií