AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Westin - Hybridní nástraha Percy the Perch 20cm 100g Low Floating

Zobraziť katalóg
Westin - Hybridní nástraha Percy the Perch 20cm 100g Low Floating
Wobler - kombinácia pevné hlavy a veľmi realistického mäkkého tela, plávajúce, vnútorná komora s hrkálkou, zámok pre jednoduchú výmenu tela
Kód:  JVR058373NAD Produktové číslo:  JVR058373NAD Stránky výrobcu
Westin - Hybridní nástraha Percy the Perch 20cm 100g Low Floating Predaj skončil

Westin - Hybridní nástraha Percy the Perch 20cm 100g Low Floating

Ste vášnivým rybárom, ktorý má za cieľ uloviť toho najväčšieho predátora? Hľadáte niečo nové, vďaka čomu bude vaša chytanie úspešnejší a chcete nadchnúť všetkých rybárov vo vašom okolí? Ak ste si aspoň raz povedali áno, potom je hybridný nástraha Percy the Perch tá správna voľba. Firma Westin pre vás pripravila 20-centimetrovú nástrahu, ktorá dokáže vyvinú úplne totožný pohyb ako menšie ryby a tváriť sa tak ako dokonalá korisť.

Prečo je hybridný nástraha od Westin ojedinelá?

  • Pri svojej dĺžke 20 centimetrov váži presne 100 g - dokonalá napodobenina ryby
  • Vďaka zníženej schopnosti plynulého pohybu sa pri zaberanie vrtí ako živá malá šťuka
  • Kombinácia veľmi realistického pružného mäkkého tela s pevnou hlavou
  • Percy the Perch je doplnený zámkom pre jednoduchú výmenu celého tela pri poškodení
  • Dva bezolovnaté háčiky vykonanej japonským spôsobom
  • Ručne nakreslené detaily

Percy the Perch ako živá ryba

Hoci to znie neuveriteľne, tak Westin vytvoril umelú hybridný nástrahu, ktorá sa chová ako reálna korisť. Pri zabráni prútom so sebou vrtí a dokáže plávať podľa vašich predstáv. Nástraha je prepojená pevnou kovovou výstužou, ktorá vedie po celom tele.Všeobecne sa dá povedať, že Percy the Perch pláva vo hĺbke 1 až 3 m.

Hybridné nástraha určená priamo na šťuky

Vzhľadom k veľkosti a prevedenie je Westin nástraha určená prevažne pre šťuky. Je to jednak kvôli jej veľkosti, ktorá dosahuje rovnaký aj väčších rozmerov, než majú drobnejšie dravce našich vôd, ale aj kvôli tomu, že práve šťuky majú túžbu po ďalších menších štikách a rybkách týchto rozmerov. Pokiaľ chcete docieliť najlepšieho vedenie koristi, snažte sa nástrahu Westin vláčiť s kratšími pauzami, pretože jedine potom bude vďaka svojej plávajúce schopnosti postupne stúpať ku hladine.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Westin - Hybridní nástraha Percy the Perch 20cm 100g Low Floating. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Westin - Percy a Sügér Hybrid 20cm 100g Alacsony úszó.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií