AD elektro AlzaBoxy Q1

Westin Sandy Andy 17cm 62g

Zobraziť katalóg
Westin Sandy Andy 17cm 62g
Gumová nástraha - veľmi realistická, 3D oči, ručne maľované farebné detaily, veľmi odolné háčiky do slanej vody, balík obsahuje 1 hlavu a 2 tela
Kód:  JVR050599NAD
Westin Sandy Andy 17cm 62g Predaj skončil

Westin Sandy Andy 17cm 62g

Ste priaznivci rybolovu alebo ho vnímate ako výborný relax po náročnej práci? Aby bol váš lov úspešný, nemali by ste spoliehať len na svoju trpezlivosť a kvalitné prút. Veľký podiel na vašom úspechu má tiež návnada. Tou pravou by pre vás mala byť gumová nástraha Westin Sandy Andy. Táto veľmi vierohodná napodobenina pieskovačmi s ručne maľovanými detailmi sa stane vaším dokonalým partnerom pri love. Životnosť gumové nástrahy sa zvyšuje vďaka tvrdej hlave s veľmi ostrým a odolným háčikom, doplneným o vymeniteľné telo.

Kľúčové vlastnosti nástrahy Westin Sandy Andy

  • realistický vzhľad
  • Japonské háčiky do slanej vody
  • Predĺžená životnosť nástrahy
  • Obsahuje jednu hlavu a dve telá

Perfektné nástraha pre lov hladných predátorov

S touto jedinečnou gumovou nástrahou Westin Sandy Andy ulovíte chutnú večeru typu tresky, morského ostrieža či pstruha takmer ihneď. Model gumové nástrahy je dlhý 17 centimetrov a váži 62 gramov. Vierohodné 3D oči alebo ručne maľované detaily zvýši pravdepodobnosť úspechu pri love na maximum. Balíček obsahuje 1 hlavu a 2 tela.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Westin Sandy Andy 17cm 62g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Westin Sandy Andy 17 cm 62 g.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií