AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Wildo Fire Flash Small Lime

Zobraziť katalóg
Wildo Fire Flash Small Lime
Kresadlo – cestovné, dĺžka 9cm, váha 30g
Kód:  SPTwild040 Produktové číslo:  7330883922902

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wildo Fire Flash Small Lime Predaj skončil

Wildo Fire Flash Small Lime

Wildo Fire Flash Small Lime je praktickou pomôckou na založenie ohňa v nepriaznivých podmienkach. Ide o veľmi účinné a spoľahlivé kresadlo, ktoré vyžaruje iskry s teplotou až 3 000 °C. Tie dosiahnete vďaka jednoduchému princípu trenia, v priebehu ktorého vznikne prúd iskier, ktorý oheň zaručene zapáli. Prednosťou kresadla je jeho použitie aj v prípade, keď je mokré alebo vlhké. Vtedy ho stačí len utrieť a okamžite ho môžete použiť. Rukoväť je vyrobená z plastového materiálu s protišmykovou úpravou, ktorá zaručí jeho jednoduché a komfortné používanie. Kresadlo Wildo Fire Flash Small ocenia všetci zálesáci a tí, ktorí chodia stanovať alebo trávia voľné chvíle v prírode.

Kľúčové vlastnosti kresadla Wildo Fire Flash Small Lime

  • Praktická pomôcka na založenie ohňa
  • Vhodné pre nepriaznivé podmienky
  • Wildo Fire Flash Small vyžaruje iskry s teplotou 3 000 °C
  • Iskry vzniknú trením
  • Plastová rukoväť s protišmykovou úpravou
  • Wildo Fire Flash Small je možné použiť, aj keď je mokré
  • Hmotnosť: 30 g
  • Farebné vyhotovenie: zeleno-čierne

Na založenie ohňa aj uvarenie polievky

Wildo Fire Flash Small je ideálnym pomocníkom do prírody, vďaka ktorému si budete môcť uvariť niečo dobré, ale aj rozložiť veľký oheň, pri ktorom sa po dlhej túre zahrejete. Kým zapaľovač či zápalky môžu navlhnúť a prestať fungovať, kresadlo môže byť akokoľvek mokré, a napriek tomu si vďaka nemu oheň založíte. Na zapálenie ohňa pritom máte všetko po ruke, lebo kresadlo je šnúrkou spojené s plieškom, ktorého trením o kresadlo vzniknú potrebné iskry. Wildo Fire Flash Small Lime sa stane vašou nepostrádateľnou pomôckou pri outdoorových výletoch a stanovaní v prírode.

Dĺžka:
9 cm

 
Poznámka:
» Všetky kresadlá

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wildo Fire Flash Small Lime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wildo Fire Flash Small Lime.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií