AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Wilson Tds Pattern 1005 Ncaa/Afcrt – Bulk

Zobraziť katalóg
Wilson Tds Pattern 1005 Ncaa/Afcrt – Bulk
Lopta na americký futbal – oficiálna kožená lopta pre NCAA Championships, biele pruhy po strane, schválené NCAA a NFHS, oficiálna veľkosť & hmotnosť
Kód:  SPtwil047 Produktové číslo:  26388619894

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wilson Tds Pattern 1005 Ncaa/Afcrt – Bulk Predaj skončil

Wilson Tds Pattern 1005 Ncaa/Afcrt – Bulk

Žiadny iný výrobca nie je spätý s americkým futbalom tak, ako je to v prípade značky Wilson. Po desaťročia trvajúcej tradície vo výrobe lôpt pre NFL je jednoznačným dôkazom o kvalite týchto výrobkov. Lopta na americký futbal Wilson Tds Pattern 1005 Ncaa/Afcrt je určená na každodenný tréning a hrubé zaobchádzanie. Kvalitná kompozitná koža s hlbšou a pevnejšou textúrou umožňujúcou pevný úchop a odolnosť lopty ju predurčuje na najvyššiu úroveň športovej hry. Za zmienku stoja tiež špeciálne protišmykové pásky, ktoré umožňujú ešte lepší úchop a ďalej vynikajúci ventilček, ktorý udrží v lopte optimálny tlak po dlhú dobu.

Kľúčové vlastnosti lopty Tds Pattern 1005 Ncaa/Afcrt

  • Oficiálna veľkosť lopty pre NFL značky Wilson
  • Vysoká odolnosť vrchnej kože s hlbšou textúrou zaistí dlhoročnú životnosť
  • Kvalita Wilson Nfl Game Ball Duke, na ktorú sa môžete spoľahnúť
  • Bezchybný úchop za všetkých okolností a podmienok
  • Vynikajúci ventilček na udržanie optimálneho tlaku

Vždy sa to dá vymyslieť lepšie

Lopta na americký futbal s názvom Tds Pattern 1005 Ncaa/Afcrt posúva vaše možnosti ešte ďalej vďaka inováciám, ktoré oceníte pri každej hre. Okrem odolnej kompozitnej kože s hlbšou textúrou bola lopta výrobcom vybavená protišmykovými páskami, ktoré zlepšujú váš úchop. Trojvrstvový vzduchový rezervoár a osvedčený ventilček udržia tlak na optimálnej úrovni po dlhú dobu a ušetria vám tak starosti a čas, ktorý môžete venovať hre.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wilson Tds Pattern 1005 Ncaa/Afcrt – Bulk Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wilson Tds Pattern 1005 Ncaa / Afcrt - Bulk. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wilson Tds Pattern 1005 Ncaa / Afcrt - Bulk.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií