X3M Campus Control 30 96 Pravá

Zobraziť katalóg
X3M Campus Control 30 96 Pravá
Florbalová hokejka Tvrdosť 30. Dĺžka 96 cm. PRAVÁ
Kód:  SPT294 Produktové číslo:  7340076024665 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

X3M Campus Control 30 96 Pravá Predaj skončil

X3M Campus Control 30 96 Pravá

Tiež ste sa zamilovali do moderného športu s názvom florbal? Ak zatiaľ nie ste profesionálnymi hráčmi a hľadáte palicu, ktorá bude kvalitná a nebude stáť veľa peňazí, potom je táto X3M CAMPUS tým pravým riešením. Shaft s tvrdosťou 30 mm vyrobený z kvalitných materiálov a vynikajúca čepeľ X3M Control z nej totiž robia skvelú voľbu pre začiatočníkov aj pokročilejších hráčov.

Mäkšia tvrdosť shaftu vám pomôže vyriešiť problémy so spracovaním a obľúbená čepeľ Aero vyrobená z Endurance materiálu zaručuje spoľahlivú strelu. Omotávka X3M Core Grip zaručuje pohodlné držanie bez nechceného kĺzania a jej elegantný dizajn v lakovanom čierno-modrom štýle bude ozdobou ihriska. Palica je určená pre hráčov hrajúcich na pravú stranu a vďaka jej dĺžke je vhodná pre hráčov strednej postavy.

Ide naozaj o kvalitnú hokejku za málo peňazí, a preto je úplne ideálnym riešením pre začínajúcich hráčov, ktorí si ešte nie sú istí štýlom svojej hry.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre X3M Campus Control 30 96 Pravá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si X3M Campus Control 30 96 Pravá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: X3M Campus Control 30 96 Pravá.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií