PET Siguro kuchyňský robot

Xiaomi Mi Air Purifier Pro H

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Air Purifier Pro H
4,6 5 hodnotení
Čistička vzduchu výkon 600 m3/hod, príkon 70 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 200 m2, maximálna hlučnosť 64 dB(A), minimálna hlučnosť 34.1 dB(A), filter: hepa, senzor kvality ovzdušia, časovač, regulácia výkonu, diaľkové ovládanie, displej, nočný režim a automatický režim
Kód:  XIAMI118 Produktové číslo:  28601 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Mi Air Purifier Pro H

Čistička vzduchu Xiaomi razom zmení domácu klímu na sviežejší a zdravší vzduch pre všetkých členov domácnosti. Tento verný mobilný asistent je ušitý na mieru do interiéru do veľkosti až 200 m2. O veľkorysej efektivite a spoľahlivosti v čistení vzduchu vypovedá samotný vzduchový výkon – táto čistička vzduchu hravo absorbuje objem do 600 m3/h. Kľúčovou filtračnou časťou Xiaomi Mi Air Purifier Pro H je však vzduchový filter typu HEPA, ktorý ľahko absorbuje skoro sto percent rôznych baktérií, prachu alebo peľu.

Významné funkcie čističky vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro H

  • Xiaomi Mi Air Purifier Pro H je odporúčaná pre veľkosť miestnosti 200 m2
  • HEPA filter odstraňuje 99 % peľu, prachových čiastočiek aj baktérií
  • Funkcie čističky vzduchu Xiaomi: senzor kvality ovzdušia, časovač, regulácia výkonu, diaľkové ovládanie, displej, nočný režim a automatický režim
  • Maximálna hlučnosť 64 dB(A), minimálna hlučnosť 34,1 dB(A)
  • Vzduchový výkon 600 m3/h

Prednosti čističky ovzdušia Xiaomi Mi Air Purifier Pro H

Sofistikovaná čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro H pomocou vizuálneho senzora rozpozná, ako si práve stojíme s kvalitou vzduchu, a podľa toho vypočíta, či nastal vhodný okamih vzduch v miestnosti upraviť a prefiltrovať. Čistička vzduchu prekvapí tiež časovačom, vďaka ktorému si podľa svojich predstáv pohodlne nastavíte interval chodu prístroja. Výkon možno kedykoľvek zvyšovať a znižovať a takto stále upravovať nielen hlučnosť, ale aj spotrebu elektrickej energie. Na aktivitu čističky vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro H pri spánku je možné prepnúť na individuálny nočný režim, ktorý je výrazne tichší. K tomu je plne vybavená aj automatickým chodom, ktorý podľa stavu ovzdušia operatívne zreguluje výkon.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Príkon
70 W Hotovo!
Vzduchový výkon
600 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
200 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
64 dB(A) Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
70 W Hotovo!
Vzduchový výkon
600 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
200 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
64 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
34,1 dB(A) Hotovo!
Výbava
Displej, Diaľkové ovládanie Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Automatický režim, Časovač, Nočný režim, Regulácia výkonu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA Hotovo!
Viac parametrov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, aký filter máme objednať ak na daný model mate všade predaj ukončený ?

Dobrý deň. Chcel by so sa informovať, či sa pre čističky Xiaomi Mi Air Purifier Pro H a čističku Xiaomi Mi Air Purifier Pro dá použiť ten istý typ filtra. Je rozmerovo filter rovnaký pre obe čističky? Alebo pre typ Xiaomi Mi Air Purifier Pro H je filter väčší. Ďakujem.

Zdravim, je mozne ovladat tuto cisticku aj cez nejaky bridge? Bohuzial cloudove ovladanie nie vzdy funguje korektne a oznamuje, ze je zariadenie offline. To iste mi robia niekedy aj svetla prepojene cez aplikaciu Mi Home. Bolo by fajn mat pepojenie cez nejaku fyzicku "krabicku".

Dobrý deň Koľko typov filtrov je potrebné meniť v tejto čističke? A aký typ HEPA fitra sa dá dokúpiť k tejto čističke? Naša som HEPA filter 11 ale neviem či je to správna informácia a či by sa nedal dokúpiť HEPA filter 13. Ďakujem za odpoveď

Dobrý den, vyrábí Xiaomi nějakou čističku, která by měla ionizátor? Tato ho zjevně nemá.

Dobrý deň, prosím aká je účinná plocha miestnosti pre Xiaomi Air Purifier PRO H. Na rôznych miestach sa píše rôzne. Vy udávate 200m2. Pár dalších obchodov tiež. Iné zase udávajú niekde medzyi 60-72m2 a jeden xiaomi expert sa mi už vyjdril, že 72m2 je údaj priamo od výrobcu. Viete mi rposím vysvetliť Vy ako to je a prečo máte 200m2? Ďakujem

Dobrý den, není možné ji spárovat s aplikací Mi Home. Na hloupou čističku je zase drahá. Nějaké řešení? Wifi mám 2,4, heslo správné, ale nepřipojí se. Jiné regiony vyzkoušeny, Čínský region tento model vůbec nevidí.

Dobrý den, v různých recenzích čtu různé názory na problém prašnosti v místnosti. Umí tato čistička odstranit prach? Díky

Velikost místnosti až 200m2 znamaná, že pokud nebudou zavřené dveře, vyčistí celý byt? Nebo se musí přenášet?

Zdravim, pouzivame necele 3 mesiace cisticku Xiaomi Mi Air Purifier Pro H. Bohuzial uz po tejto dobe ide z nej zapach ... Co som nasiel na internete, zevraj zato moze uhlikovy filter, ktory najskor pohlcuje pachy ale po nejakej dobe uz ich sam vydava. Vydrz original filtra mi pride teda velmi mala (zrejme aj nahradne). Budem musiet kupit novy a na povodnom zrejme odstranim uhlikovu cast. Ide mi hlavne o pevne castice aby cisticka filtrovala.

Diskusia a poradňa k Xiaomi Mi Air Purifier Pro H
Príslušenstvo pre Xiaomi Mi Air Purifier Pro H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Air Purifier Pro H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Air Purifier Pro H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Air Purifier Pro H. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Mi Air Purifier Pro H.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií