AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU
4,5 16 hodnotení
Elektrická kolobežka s výkonom 250 W, nosnosť 100kg, sivá farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 30 km, kapacita batérie 7.8 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 12.5kg
Kód:  MSXI12a2 Produktové číslo:  25699

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU

Elektrická kolobežka Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU

Moderná elektrická kolobežka Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU poslúži ako štýlové vozidielko pre deti aj dospelých, ktoré zabezpečí nielen rýchle presuny v meste, ale vychutnáte si s ňou aj veľa zábavy. Vďaka pevnej odolnej konštrukcii z leteckého hliníka zabezpečí pohodlnú jazdu aj na nerovnom povrchu. Stúpadlo kolobežky Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU je vybavené hliníkovou vrstvou s textúrou, ktorá zabraňuje kĺzaniu nôh.

25 km/h

Maximálna rýchlosť

30 km

Očakávaný dojazd

12,5 kg

Hmotnosť

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU

Vynikajúce jazdné vlastnosti kolobežky Xiaomi

O maximálne pohodlnú a bezpečnú jazdu sa postarajú 8,5" pneumatiky s vynikajúcou priľnavosťou a tlmením nárazov. Vo výbave kolobežky Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU nechýba ani predné a zadné LEDkové svetlo a výkonná kotúčová brzda.

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU

Regenerácie kinetickej energie

Sofistikovaný systém regenerácie kinetickej energie (KERS) obnovuje kinetickú energiu pohybujúcej sa kolobežky počas dlhšieho brzdenia.

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU

Praktická skladacia konštrukcia

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU sa honosí kompaktným skladacím dizajnom a nízkou hmotnosťou, takže v prípade potreby stačí uvoľniť riadidlá a sklopiť ich k zadnému kolesu. Sklopením riadidiel získate praktický držiak na jednoduché prenášanie kolobežky, vďaka čomu ju môžete vziať so sebou napr. do MHD, školy či kancelárie alebo prakticky uložiť do kufra auta.

Mobilná aplikácia Mi Home

Majte svoju kolobežku Xiaomi pod kontrolou

Kolobežku Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU ľahko prepojíte s mobilným telefónom bezdrôtovou Bluetoothovou technológiou. Mobilná aplikácia Mi Home umožní kontrolovať kapacitu batérie a hodnotu aktuálneho dojazdu. Takisto sú zobrazené informácie o prejdenej vzdialenosti a maximálnej dosiahnutej rýchlosti. K dispozícii je aj funkcia uzamknutia kolobežky Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre dospelých Hotovo!
Maximálna výška jazdca
200 cm Hotovo!
Minimálna výška jazdca
120 cm Hotovo!
Nosnosť
100 kg Hotovo!
Hmotnosť
12,5 kg Hotovo!

Jazdec

Určenie
Pre dospelých Hotovo!
Maximálna výška jazdca
200 cm Hotovo!
Minimálna výška jazdca
120 cm Hotovo!

Konštrukcia

Nosnosť
100 kg Hotovo!
Hmotnosť
12,5 kg Hotovo!
Dĺžka kolobežky
108 cm Hotovo!
Minimálna výška riadidiel
114 cm Hotovo!
Maximálna výška riadidiel
114 cm Hotovo!

Vlastnosti

Ďalšie vlastnosti
Skladacia konštrukcia Hotovo!
Brzdový systém
Kotúčová brzda Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Kolesá

Priemer predného kolesa
8,5" (215,9 mm) Hotovo!
Priemer zadného kolesa
8,5" (215,9 mm) Hotovo!
Materiál koliesok
Pneu Hotovo!

Pohon

Výkon
250 W Hotovo!
Maximálna rýchlosť
25 km/h Hotovo!

Batéria

Maximálny dojazd
30 km Hotovo!
Kapacita batérie
7,8 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiovo-iónová Hotovo!

Priemer kolies

Priemer kolies
8,5" Hotovo!
Viac parametrov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den chci se zeptat zda jde u ní zvýšit výkon aby mohla jet víc než 25 km/H

Jak prosim aktivuji tempomat?

Dobrý den, zakoupil jsem tuto kolobezku. Dojezd by měl být dle papíru cca 30 km. Nevím jak je to možné. Na koloběžce nelze ujet více jak 17 km.... A z toho třetina km je z prudkého kopce. Jinak jedu po rovině a maximálně mírný kopec. Jinak se do kopců nechávám vyvést MHD. Je to v pořádku? Koloběžku jsem vybíral především na základě dojezdu. Pokud je dojezd v podstatě v polovině z udávaného.... Jsem velice zklamán a vědět to... Koupil bych model s větším dojezdem. Je to nějak řešitelné? Předem Vám děkuji za zpětnou vazbu a s pozdravem

Dobrý deň prajem. Zakúpili sme danú kolobežku a pri pripájani cez aplikáciu pise že je spárovanie s iným používateľom. Kolobežka bola nová s eshop avšak písané bolo že robalena. Teraz nevie čo s ňou. Ide to nejako odparovat? Ide kolobežka aj bez aplikácie? Displej svieti všetko ide ale sa nerozbehne. Ďakujem

Dobrý den, mám dotaz ohledně elektrokoloběžky Xiaomy 1S. Po častém skládání se mi utrhla gumička na háčku na který zahákávám zvonek při přenašení. Chtěl bych si ji pořídit ale na vašem e-shopu jsem ji nenašel, proto se chci zeptat zda je možné ji sehnat a kde. Moc děkuji za spolupráci A. Šindelář

dobrý den, chci se zeptat jak se standartně stavíte k reklamacím předního kloubu. Po 4 měsících denního použivání se hrozně rozvrzal a pocitově je jak kdyby se měl zlomit. rád bych reklamoval ale koloběžku používán denně a nerad bych čekal lhůtu pro řešení reklamace u závady kterou neuznáváte. Děkují předem za reakci

Proč to vůbec ale vůbec neujede to co to má ujet

Dobrý den, je v balení i nějaké pouzdro, do kterého lze kolobezku složit?

Chci se zpetat, jak je koloběžka zabezpečena proti krádeži - má nějaký zámek nebo jak se dá zajistit?

Dobrý den, moc prosím o radu. Koupili jsme tuto koloběžku, propojili s aplikací. Vše fungovalo , jak má. Syn nastavil zvýšení rychlosti v aplikaci, koloběžku projel - vše bylo v pořádku. Od včerejšího dne mu z ničeho nic přestal svítit displej a koloběžku tedy nelze používat, nerozjede se, displej nesvítí, nelze spárovat s aplikací přes bluetooth. Bliká pouze zadní červené světlo a to jen ve chvíli, kdy souběžně stiskneme plyn, brzdu a tlačítko "on" na displeji. Poradíte nám prosím, jak bychom mohli koloběžku zprovoznit? Moc děkuji.

123...
Diskusia a poradňa k Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU
Príslušenstvo pre Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií