AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Xiaomi Ninebot mini

Zobraziť katalóg
Xiaomi Ninebot mini
Hoverboard max rýchlosť 15km / h
Kód:  SPTS002

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Ninebot mini

Iste ste počuli o vozidle menom Segway, ktoré vás ľahko a rýchlo dopraví na požadované miesto. Spoločnosť Ninebot teraz v spolupráci so svetoznámou firmou Xiaomi prichádza so skvelou novinkou nesúci označenie Xiaomi Ninebot Mini. Jedná sa o mobilnejšie a menšie alternatívu populárneho vozítka Segway, ale za nižšiu obstarávaciu cenu.

kľúčové vlastnosti

  • Rýchly a štýlový spôsob prepravy
  • Jednoduchá ovládateľnosť
  • Prejde takmer každý bežný povrch
  • Rýchlosť až 15 km / ha dojazd až 20 km
  • Nosnosť 85 kg
  • Ovládanie a kontrola stavu batérie aj pomocou smartfónu

praktický šikula

Toto šikovné vozítko prekvapí nielen svojou cenou a skvelým dizajnom, ale aj solídnymi parametrami. Výrobca udáva celkový dojazd na jedno nabitie až 20 km, takže si užijete aj dlhší vychádzky a pritom ho nabijete už za 4 hodiny. Pomerne veľké kolesá zvládnu prekonať stúpanie až do uhla 15 °. A rýchlosť? Dostačujúce pre všetkých, pretože motory dokážu rozbehnúť vozítko až na 15 km / h. Veľkou výhodou je celková hmotnosť, ktorá je iba 12,8 kg, čo robí Gyrowheel ľahko prenositeľným a vďaka kompaktným rozmerom ho bez akýchkoľvek problémov uložíte v kufri automobilu.

Keď sa chce, tak to ide ...

Ovládanie je v podstate jednoduché pomocou tyče umiestnenej medzi nohami. Zariadenie má integrované senzory, ktoré snímajú náklony a tým aj posuny v rovnováhe. Čím viac sa rochu nakloníte dopredu, tým rýchlejšie pôjdete a naopak, ak sa potrebujete otočiť, stačí sa oprieť dozadu. Samozrejme rozpozná aj nakláňania do strán a tým aj zatáčanie a zmenu smeru jazdy. Keď sa túto vychytávku naučíte dobre ovládať, zamilujete si ju a budete si jazdu užívať plnými dúškami.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
12,8 kg Hotovo!
Maximálna nosnosť
85 kg Hotovo!
Minimálna nosnosť
40 kg Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
12,8 kg Hotovo!

Nosnosť

Maximálna nosnosť
85 kg Hotovo!
Minimálna nosnosť
40 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím o informaci, kdy bude toto zboží dostupné. Děkuji

Diskusia a poradňa k Xiaomi Ninebot mini
Príslušenstvo pre Xiaomi Ninebot mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Ninebot mini. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mini Ninebot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mini Ninebot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Ninebot mini.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií