Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Yonex Voltric 3

Zobraziť katalóg
Yonex Voltric 3
4,5 2 hodnotení
Bedmintonová raketa hmotnosť 85 g, graphite
Kód:  SPT384 Produktové číslo:  4547656902969 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Yonex Voltric 3

Ste hráčmi, čím ďalej, tým obľúbenejšej raketovej hry s názvom bedminton? Potom určite potrebujete kvalitné vybavenie. Táto raketa Voltric 3 od svetoznámej spoločnosti Xonex je to pravé pre vás. Hlava aj shaft sú vyrobené z kvalitného GRAPHITU, vďaka čomu získala pevnosť a ľahkosť. Navyše je preplnená modernými technológiami.

Plná technológií
Jednou z popredných vlastností tejto rakety je jej izometrická hlava. Vďaka tomu poskytuje o 32 % väčší Sweet Spot oproti normálnym raketám. Zväčšený Sweet Spot umožňuje podstatne lepšie odohratie loptičky aj v prípade nie celkom optimálneho zásahu.

V spoji hlavy rakety so shaftom je zapustený Built-in T-Join. Táto novinka zaisťuje nekrútivú a jednodielnu konštrukciu rámu. Výsledkom sú razantnejšie a presnejšie údery.

Na neposlednom mieste je technológia Control Support Cap, ktorá poskytuje o 88 % širšiu plochu úchopu než bežné rakety. Vzniká tak možnosť podstatne kratšieho držania a rýchlejšieho manévrovania s raketou, čo ocenia predovšetkým hráči párových disciplín.

Úplná spoľahlivosť
Bedmintonová raketa Voltric 3 je výborným pomocníkom všetkých hráčov, ktorí od svojej rakety očakávajú spoľahlivosť a dokonalosť.

Parametre a špecifikácia:

Hmotnosť rakety:
3U = 85 g

Veľkosť gripu:
G3

Farba rakety:
červená

Farba omotávky:
čierna

Materiál hlavy rakety:
Graphite, Tungsten

Materiál rámu rakety:
HT Graphite

Prečítať viac

Jak vybrat vybavení na badminton

Parametre a špecifikácia

Vyváženie
300 mm Hotovo!
Štýl hry
Technický Hotovo!
Dĺžka
675 mm Hotovo!
Hmotnosť
85 g Hotovo!

Vyváženie

Vyváženie
300 mm Hotovo!

Štýl hry

Štýl hry
Technický Hotovo!

Veľkosť

Dĺžka
675 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
85 g Hotovo!

Flexibilita

Flexibilita
Stredne pružná Hotovo!

Materiál

Materiál hlavy
Grafit Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Yonex Voltric 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yonex Voltric 3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yonex Voltric 3.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií