Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SpurTex® Nanorespirátor V100 FFP2 NR - 5 ks CE M

Zobraziť katalóg
SpurTex® Nanorespirátor V100 FFP2 NR - 5 ks CE M
5 16 hodnotení
Respirátor vo veľkosti M, disponuje filtračnou triedou FFP2, zodpovedá norme EN 149, určenie: unisex, balenie obsahuje 5ks - 2,38 €/ks
Kód:  SPUR011 Produktové číslo:  540403017

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SpurTex® Nanorespirátor V100 FFP2 NR - 5 ks CE M Predaj skončil

SpurTex® Nanorespirátor V100 FFP2 NR - 5 ks CE M

Jednorazový FFP2 respirátor s nano vrstvou

Nano respirátor SpurTex V100 FFP2 NR od českej nanotechnologickej firmy Spur je veľmi efektívnym ochranným prostriedkom dýchacích ciest. Je určený pre všetkých, ktorí potrebujú vyšší stupeň ochrany. Sedemvrstvový respirátor v sebe ukrýva vysoko účinnú filtračnú membránu z nanomateriálu, ktorá má overený záchyt 98,5 % pre submikrónové častice (20 až 400 nm), čo zodpovedá filtrácii stupňa FFP2. Je tak ideálny na zachytenie vírusov (30 až 150 nm), baktérií, smogu alebo alergénov.

Kľúčové vlastnosti nano respirátora SpurTex V100 FFP2 NR 5 ks M

  • Vysoko efektívny ochranný prostriedok vašich dýchacích ciest SpurTex
  • Sedemvrstvový respirátor SpurTex ukrýva účinnú filtračnú membránu z nanomateriálu
  • Overený záchyt respirátora je 98,5 % pre submikrónové častice (20 – 400 nm)
  • Odfiltruje vírusy (80 – 150 nm), baktérie a alergény
  • Jednorazový respirátor je možné v prípade nutnosti aj sterilizovať
  • V závislosti na prostredí používania je nutné respirátor SpurTex V100 po maximálne 8 hodinách vymeniť
  • Plnohodnotná certifikácia podľa normy EN 149:2001 + A1:2009
  • SpurTex V100 FFP2 NR má tvarovateľný okraj pre dokonalé prispôsobenie sa kontúram tváre
  • Neobsahuje žiadne chemikálie ani borosilikátové mikrovlákna
  • Balenie obsahuje 5 ks respirátorov vo veľkosti M
  • Farebné vyhotovenie: biele


Jedinečné nanovlákna SpurTex®

Nano respirátor SpurTex® je jednorazový, respektíve v prípade potreby je možné ho 3 až 5-krát sterilizovať pomocou germicídnej (UV-C) lampy. Bežne ho možno nosiť po dobu až 8 hodín v závislosti na prostredí, kde je využívaný. SpurTex V100 FFP2 NR je vybavený vystuženým tvarovateľným okrajom, aby sa dokonale prispôsobil každému tvaru tváre a maximalizoval tak svoju filtračnú schopnosť.



Materiálová špecifikácia nano respirátora SpurTex V100 FFP2

Nano respirátor je vyrobený z materiálu SpurTex PP L2 V3, čo je 7-vrstvový laminát tvorený na povrchu netkanými polypropylénovými textíliami a špeciálne vyvinutou aktívnou nanovláknitou filtračnou vrstvou z polyméru PVDF (polyvinylidénfluoridu) pripravovanou pomocou najmodernejšej unikátnej technológie zvlákňovania polymérneho roztoku v elektrostatickom poli. Nanovláknitá filtračná polymérna vrstva je medzi povrchovými vrstvami pevne fixovaná, čo zaručuje dobré výsledné mechanické vlastnosti respirátora a súčasne eliminuje možnosť poškodenia veľmi jemných polymérnych nanovlákien pri manipulácii a používaní.

Maximálna ochrana a komfort

Nanovlákno je ľudskému oku neviditeľné. Je až 1 000× tenšie ako vlas. Vďaka tomu z neho môže byť upradená filtračná membrána tak hustá, respektíve s tak malými otvormi, že nimi neprejdú baktérie, vírusy ani alergény. Firma Spur pritom vyrába nanovlákna pomocou elektrospinningu, čím sa docieli vlákno výnimočne tenké s najvyššími filtračnými schopnosťami. Z nanovlákien sa následne upradie membrána s otestovaným záchytom častíc vo veľkosti 20 až 400 nm.

Plnohodnotná certifikácia nano respirátora SpurTex V100 FFP2

Materiál SPURTEX® PP L2 V3, z ktorého je nano respirátor SpurTex V100 FFP2 NR vyrobený, plne vyhovuje požiadavkám podľa európskej normy EN 149:2001 + A1:2009 pre filtračné polomasky proti časticiam a spĺňa kvalitatívnu triedu FFP2. Materiál SPURTEX® PP L2 V3 je vyrábaný v súlade so štandardmi ISO 9001 a ISO 28000.

Správna manipulácia s nano respirátorom SpurTex

Nasadenie respirátora:
Nano respirátor SPURTEX V100 FFP2 NR sa nasadzuje na tvár tak, aby zakrýval nos i ústa. Jeho fixácia sa vykonáva pomocou páru elastických postranných pásikov za ušami a tenkého kovového pásika, ktorý sa po nasadení prstami vytvaruje tak, aby respirátor čo najlepšie kopíroval tvar nosa. Neodporúča sa pranie ani žehlenie materiálu.

Nano respirátor SPURTEX V100 FFP2 NR neposkytuje žiadnu ochranu proti plynom. Množstvo kyslíka v prostredí používania respirátora musí byť minimálne 17 %.

Údržba respirátora:
Respirátor SpurTex je kategorizovaný ako jednorazový materiál. Jeho vynikajúce filtračné vlastnosti sú zachované iba po veľmi obmedzenú dobu v závislosti na prostredí, v ktorom je používaný. Pri bežnom používaní u neho po 8 hodinách dochádza k významnému skoncentrovaniu nebezpečných častíc (baktérie, vírusy atď.) V nanovlákennom filtri a v kontaminovanom prostredí je teda nutné ho často meniť. Samotná nanovlákenná štruktúra nie je ošetrená žiadnou antimikrobiálnou úpravou.

Sterilizácia respirátora:
V nutných prípadoch možno respirátor 3 až 5-krát sterilizovať. Odporúčaný spôsob sterilizácie je pomocou germicídnej (UV-C) lampy. Ostatné metódy sterilizácie je nutné riešiť s výrobcom.



Parametre a špecifikácia

Veľkosť
M Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Filtračná trieda
FFP2 Hotovo!
Normy
EN 149 Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť
M Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Normy

Filtračná trieda
FFP2 Hotovo!
Normy
EN 149 Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
5 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak velký je rozdíl mezi velikostí M a L u respirátorů Spurtex?

Diskusia a poradňa k SpurTex® Nanorespirátor V100 FFP2 NR - 5 ks CE M
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SpurTex® Nanorespirátor V100 FFP2 NR - 5ks CE M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SpurTex® Nanorespirátor V100 FFP2 NR - 5 db CE M.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií