Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SpurTex Nanorespirátor V100 FFP2 NR 5 ks

Zobraziť katalóg
SpurTex Nanorespirátor V100 FFP2 NR 5 ks
4,7 149 hodnotení
Respirátor vo veľkosti L, disponuje filtračnou triedou FFP2, určenie: unisex, balenie obsahuje 5ks - 2,38 €/ks
Kód:  SPUR004 Produktové číslo:  540403001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SpurTex Nanorespirátor V100 FFP2 NR 5 ks Predaj skončil

SpurTex Nanorespirátor V100 FFP2 NR 5 ks

Jednorazový FFP2 respirátor s nano vrstvou

Nano respirátor SpurTex V100 FFP2 NR od českej nanotechnologickej firmy Spur je veľmi efektívnym prostriedkom na ochranu dýchacích ciest. Je určený pre všetkých, ktorí potrebujú vyšší stupeň ochrany. Sedemvrstvový respirátor v sebe ukrýva vysoko účinnú filtračnú membránu z nanomateriálu, ktorá má overené zachytávanie 98,5 % pre submikrónové častice (20 – 400 nm), čo zodpovedá filtrácii FFP2. Je tak ideálny na zachytenie vírusov (30 – 150 nm), baktérií, smogu, alebo alergénov.

Kľúčové vlastnosti nano respirátora SpurTex® V100 FFP2 NR 5 ks

  • Vysoko efektívny ochranný prostriedok vašich dýchacích ciest
  • Sedemvrstvový respirátor ukrýva účinnú filtračnú membránu z nanomateriálu
  • Overené zachytávanie respirátora je 98,5 % pre submikrónové častice (20 – 400 nm)
  • Odfiltruje vírusy (80 – 150 nm), baktérie a alergény
  • Jednorazový respirátor je možné v prípade nutnosti aj sterilizovať
  • V závislosti na prostredí používania je nutné respirátor po maximálne ôsmich hodinách vymeniť
  • Plnohodnotná certifikácia podľa EN 149:2001 + A1:2009
  • SpurTex V100 FFP2 NR má tvarovateľný okraj na dokonalé prispôsobenie tvaru tváre
  • Neobsahuje žiadne chemikálie ani borosilikátové mikrovlákna
  • Balenie obsahuje 5 ks respirátorov


Jedinečné nanovlákna SpurTex®

Nano respirátor SpurTex® je jednorazový, respektíve v prípade potreby je ho možné ho 3 – 5-krát sterilizovať pomocou germicídnych (UV-C) lámp. Bežne je ho možné nosiť po dobu až 8 hodín v závislosti na prostredí, kde je využívaný. SpurTex V100 FFP2 NR je vybavený vystuženým tvarovateľným okrajom, aby sa dokonale prispôsobil každému tvaru tváre a maximalizoval tak svoju filtračnú schopnosť.



Materiálová špecifikácia nano respirátora SpurTex® V100 FFP2

Nano respirátor je vyrobený z materiálu SpurTex PP L2 V3, čo je sedemvrstvový laminát tvorený na povrchu netkanými polypropylénovými textíliami a špeciálne vyvinutou aktívnou nanovláknitou filtračnou vrstvou z polyméru PVDF (polyvinylidénfluorid) pripravovanou pomocou najmodernejšej unikátnej technológie zvlákňovania polymérneho roztoku v elektrostatickom poli. Nanovláknitá filtračná polymérna vrstva je medzi povrchovými vrstvami pevne fixovaná, čo zaručuje dobré výsledné mechanické vlastnosti respirátora a súčasne eliminuje možnosť poškodenia veľmi jemných polymérnych nanovlákien pri manipulácii a používaní.

Maximálna ochrana a komfort

Nanovlákno je pre ľudské oko neviditeľné. Je až 1 000× tenšie ako vlas. Vďaka tomu z neho môže byť upradená filtračná membrána taká hustá, respektíve s takými malými otvormi, že nimi neprejdú baktérie, vírusy ani alergény. Firma Spur pritom vyrába nanovlákna pomocou elektrospinningu, čím sa získajú vlákna výnimočne tenké s najvyššími filtračnými schopnosťami. Z nanovlákien sa následne upradie membrána s otestovaným zachytením častíc s veľkosťou 20 – 400 nm.

Plnohodnotná certifikácia nano respirátora SpurTex® V100 FFP2

Materiál SPURTEX® PP L2 V3, z ktorého je nano respirátor SpurTex® V100 FFP2 NR vyrobený, úplne vyhovuje požiadavkám podľa európskej normy EN 149:2001 + A1:2009 pre filtračné polomasky proti časticiam a spĺňa kvalitatívnu triedu FFP2. Materiál SPURTEX® PP L2 V3 je vyrábaný v súlade so štandardmi ISO 9001 a ISO 28000.

Správna manipulácia s nano respirátorom

Nasadenie respirátora:
Nano respirátor SPURTEX® V100 FFP2 NR sa nasadzuje na tvár tak, aby zakrýval nos i ústa. Jeho fixácia sa vykonáva pomocou páru elastických postranných pásikov za ušami a tenkého kovového pásika, ktorý sa po nasadení prstami vytvaruje tak, aby respirátor čo najlepšie kopíroval tvar nosa. Neodporúča sa pranie ani žehlenie materiálu.

Nano respirátor SPURTEX® V100 FFP2 NR neposkytuje žiadnu ochranu proti plynom. Množstvo kyslíka v prostredí používania respirátora musí byť minimálne 17 %.

Údržba respirátora:
Respirátor SpurTex je kategorizovaný ako jednorazový materiál. Jeho vynikajúce filtračné vlastnosti sú zachované iba po veľmi obmedzenú dobu v závislosti na prostredí, v ktorom je používaný. Pri bežnom používaní u neho po 8 hodinách dochádza k významnému koncentrovaniu nebezpečných častíc (baktérie, vírusy a podobne) vo filtri z nanovlákien a v kontaminovanom prostredí je ho teda nutné často vymieňať. Samotná štruktúra z nanovlákien nie je ošetrená žiadnou antimikrobiálnou úpravou.

Sterilizácia respirátora:
V nutných prípadoch je možné respirátor 3 – 5-krát sterilizovať. Odporúčaný spôsob sterilizácie je pomocou germicídnych (UV-C) lámp. Ostatné metódy sterilizácie je nutné riešiť s výrobcom.


Parametre a špecifikácia

Veľkosť
L Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Filtračná trieda
FFP2 Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Počet kusov
5 ks Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť
L Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Normy

Filtračná trieda
FFP2 Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
5 ks Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den kdy bude tento respirátor nabízen bez DPH?

Dobrý den, počítá Alza s prodejem respirátorů Spurtex i ve velikosti M? Na e-shopu výrobce už jsou ve velikost M k dospozici. Děkuji.

Už více jak týden se mi nedaří u tohoto zboží dokončit objednávku, i když podle vašich údajů je na skladě. Ćím je to způsobeno ?

https://www.alza.sk/gpp-respirator-ffp2-balenie5-ks-d6234476.htm Kedy bude zase dostupny tento respirator? Co to znamena ze je nedostupny, co nie je na sklade ??? A kedy bude ??

Aku ma certifikaciu tento respirator? Je uvedene CE cislo na vyrobku a kde je mozne stiahnut si certifikat produktu?

Sú gumičky pohodlné dlhé alebo tiež ťahajú uši ?

Dobry deň, z akého dôvodu sú respiratory resp. Balenie 5ks, balené v obyčajnom zalepenom vrecku? Na stránke uvadzate produkt v inom balení, predpokladám, že v originálnom obale. Ďakujem.

Dobrý den, jsou v balení i plastové háčky na upevnění za hlavu? A popřípadě kolik?

Může se tento respirátor používat opakovaně? Čím ho desinfikovat?

tak jste normální? tohle si snad můžu koupit normálně ne?

12
Diskusia a poradňa k SpurTex Nanorespirátor V100 FFP2 NR 5 ks
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SpurTex® Nanorespirátor V100 FFP2 NR 5 ks CE L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SpurTex® Nanorespirator V100 FFP2 NR 5 db.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií