PET Aplikace

Stadler Form Oskar Little Titanium

Zobraziť katalóg
Stadler Form Oskar Little Titanium
3,0 1 hodnotení
Zvlhčovač vzduchu – vhodný do miestnosti s veľkosťou 30 m², studený, príkon 15 W, objem nádržky 2,5 l, hlučnosť 39 dB, nastaviteľná úroveň uvoľňovania pary, podsvietenie, automatické vypnutie po vyprázdnení nádržky (+alarm), dva stupne zvlhčovania a aromaterapia (vhodná pre aromatické olejčeky), rozmery 246 × 290 × 175 mm (Š×V×H) farba titánová
Kód:  STAZV746 Produktové číslo:  O-065 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Stadler Form Oskar Little Titanium

Dýchajte zdravší vzduch so zvlhčovačom vzduchu Stadler Form Oskar Little

Pokiaľ vás trápi kašeľ alebo časté vysúšanie sliznice, je na čase zaobstarať si evaporačný zvlhčovač vzduchu Stadler Form Oskar Little, ktorý vás raz a navždy zbaví suchého vzduchu vo vašej domácnosti. Prístroj vďaka vysokému výkonu rýchlo a efektívne zvlhčuje vzduch a je vhodný do miestností do 30 m2. Navyšedisponuje veľmi nízkou spotrebou energie, takže ho bez obáv môžete používať po celý rok.

Kľúčové vlastnosti zvlhčovača vzduchu Stadler Form Oskar Little

  • Evaporačný zvlhčovač vzduchu
  • Unikátny moderný dizajn
  • Vhodný pre miestnosti do veľkosti 30 m2
  • Nízka spotreba energie
  • 2 výstupné úrovne
  • Tichá prevádzka
  • Dávkovač vône na prevoňanie miestnosti
  • Filtračné kazety šetrné k prírode
  • Nočný režim
  • Automatické vypnutie v prípade prázdnej nádoby na vodu

Šetrný a účinný zvlhčovač vzduchu Stadler Form Oskar Little

Aj napriek malým rozmerom sa Oskar Little pýši vysokým výkonom. Za jednu hodinu dostane do vzduchu až 200 g vody. Navyše vás počas prevádzky prekvapí veľmi tichým chodom, takže o ňom skoro nebudete vedieť. Zvlhčovač vzduchu pracuje na princípe prirodzeného odparovania, čo zaručuje veľmi šetrnú prevádzku, vďaka ktorejnedochádza k presýteniu vzduchu vodnými parami. Nádoba na vodu má objem 2,5 litra.

Ekologicky šetrné materiály

Oskar Little disponuje dvomi antibakteriálnymi filtračnými kazetami, ktoré efektívne zbavujú vzduch nečistôt a alergénov. Aby bolo používanie maximálne ekologické, sú nové filtre vyrábané výhradne z rastlinných a textilných vlákien bez použitia plastov.

Veľa praktických funkcií

Zvlhčovač vzduchu je vybavený množstvom užitočných funkcií, ktoré zaistia jeho bezpečné a pohodlné používanie. K dispozícii je funkcia automatického vypnutia v prípade vyčerpania vody alebo napríklad nočný režim. Oskar Little je navyše vybavený mierkou množstva vody v prístroji. Jednoduchým pohľadom okamžite zistíte,či je potrebné vodu doplniť.

Jednoduché doplnenie vody

Na pohodlné doplňovanie vody je zvlhčovač vzduchu Stadler Form Oskar Little vybavený výklopnými dvierkami, ktoré sa nachádzajú na bočnej strane prístroja. Nie je teda nutné zvlhčovač zložito rozoberať, na doplnenie vody postačí obyčajná kanvička alebo pohár.

Osviežte vzduch obľúbenou vôňou

Prevoňajte vašu domácnosť a vytvorte ideálne prostredie pre relaxáciu a pokojný spánok. Zvlhčovač vzduchu Oskar Little umožňuje použiť vašu obľúbenú arómu. Stačí pár kvapiek a vaša izba bude v priebehu chvíľky krásne svieža a voňavá.

Hygienické zvlhčovanie vzduchu so Stadler Form Oskar Little

Zvlhčovač vzduchu Stadler Form Oskar Little sa pýši dvomi antibakteriálnymi filtrami a postriebrenou dezinfekčnou kockou Water Cube. Vďaka týmto vymoženostiam si môžete dopriať hygienicky čistý vzduch bez baktérií. Stadler Form Oskar Little vypúšťa do vzduchu iba čistú vodnú paru.

Bezproblémová reklamácia s Premium Servis

V prípade, že potrebujete výrobok reklamovať, poteší vás možnosť jeho bezplatného zaslania v rámci prémiových služieb. Reklamácia netrvá viac ako 15 dní. Opravený produkt vám kuriér dovezie až domov.


Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
30 m2 Hotovo!
Mobilná aplikácia
Nie Hotovo!
Príkon
15 W Hotovo!
Objem nádržky
2,5 l Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Vlastnosti

Odporúčaná veľkosť miestnosti
30 m2 Hotovo!
Mobilná aplikácia
Nie Hotovo!
Príkon
15 W Hotovo!
Objem nádržky
2,5 l Hotovo!
Hlučnosť
39 dB Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Nastaviteľná úroveň uvoľňovania pary, Podsvietenie, Automatické vypnutie po vyprázdnení nádržky (+alarm), Dva stupne zvlhčovania, Aromaterapia (vhodná pre aromatické olejčeky) Hotovo!

Farba

Farba
Titánová Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
175 mm Hotovo!
Šírka
246 mm Hotovo!
Výška
290 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím vás da sa podsvietenie vypnúť?

Diskusia a poradňa k Stadler Form Oskar Little Titanium
Príslušenstvo pre Stadler Form Oskar Little Titanium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Stadler Form Oskar Little Titanium.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií