AD elektro

Staedtler Noris Club Jumbo 10 farieb

Zobraziť katalóg
Staedtler Noris Club Jumbo 10 farieb
Pastelky – ceruzky a strúhadlo, trojhranné
Kód:  HRAif3885 Produktové číslo:  4007817609026 Stránky výrobcu
Staedtler Noris Club Jumbo 10 farieb Predaj skončil

Staedtler Noris Club Jumbo 10 farieb

Ak patríte medzi kreatívnych jedincov, ktorí radi relaxujú po boku ceruzky, pastelky a papiera, iste si zamilujete túto súpravu trojhranných pasteliek od firmy Staedtler. Tieto farebné pastelky si obľúbite vďaka ich ergonomickému tvaru, ktorý zabezpečuje ich pohodlné držanie, takže pri kreslení vydržíte kľudne aj celé hodiny. Polámanie pasteliek Noris Club Jumbo minimalizuje unikátna a inovatívna AB S biela ochranná vrstva.

Kľúčové vlastnosti súpravy trojhranných pasteliek Noris Club Jumbo

  • Ergonomický trojhranný unikátny tvar s protišmykovým povrchom
  • V balení nájdete 10 pasteliek, 1 farebnú ceruzku a strúhadlo
  • ABS – biela ochranná vrstva zvyšuje odolnosť proti zlomeniu
  • Výrazné a sýte farby

Užívajte si farby s trojhrannými pastelkami Staedtler

Súprava trojhranných pasteliek obsahuje celkom 10 farieb, v balení však nájdete aj farebnú ceruzku „Rainbow Jumbo“ a strúhadlo – nič vám teda nebráni v tom začať kresliť. Ide o kvalitnú súpravu pasteliek, ktorá vám poskytne sýte a živé farby, nemusíte sa teda báť mdlých odtieňov, ktoré na papieri fakticky zanikajú. Nechajte svoju myseľ unášať sa na vlnách tej najfarebnejšej fantázie, ktorú môžete vďaka tejto kvalitnej súprave trojhranných pasteliek jednoducho preniesť na papier, a to vrátane všetkých detailov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Staedtler Noris Club Jumbo 10 farieb
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Staedtler Noris Club Jumbo 10 barev. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Staedtler Noris Club Jumbo 10 Farben. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Staedtler Noris Club Jumbo 10 Farben. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Staedtler Noris Club Jumbo 10 szín.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií