AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

STANLEY Termoska Adventure series 500 ml nerez

Zobraziť katalóg
STANLEY Termoska Adventure series 500 ml nerez
Termoska – objem 500ml, hmotnosť 480g, výška 248mm, priemer 74mm, typ izolácie obsahu vákuové, tepelná výdrž studené v hodinách 15, tepelná výdrž teplé v hodinách 15, materiál telo nerezová oceľ, zátka plast, farba brúsená nerezová oceľ, záruka na pretečenie obsahu, záruka výrobcu na výrobok 25 rokov
Kód:  STN0015 Produktové číslo:  10-01563-008
STANLEY Termoska Adventure series 500 ml nerez Predaj skončil

STANLEY Termoska Adventure series 500 ml nerez

Obľúbená termoska Stanley Adventure v populárnom antikorovom prevedení poteší každého nadšeného cestovateľa. Táto odolná termoska od samotného vynálezcu termosiek udrží váš nápoj teplý alebo studený až 15 hodín! Vychutnajte si kávu alebo čaj v tej správnej teplote na naozaj dlhých cestách. Ideálny spoločník na prechádzky, alebo na ďaleké cesty autom. Hrnček nemusíte nosiť so sebou, viečko slúži ako pohárik. Izolácia je tvorená dvojitou stenou a vákuom. V termoske nie sú žiadne izolačné vložky alebo vnútorné nátery. Je odolná voči korózii, poveternostným vplyvom a opotrebeniu. Vyskúšajte skutočnú kvalitu a už nikdy nebudete chcieť inú termosku. Výrobca dáva na termosku záruku 25 rokov. 

Kľúčové vlastnosti

  • Z nehrdzavejúcej ocele
  • Objem 1,3 l
  • Dvojitá stena a vákuum ako izolácia
  • Nápoj zostáva teplý/studený až 15 hodín!
  • Viečko slúži ako pohárik
  • Odolná voči korózii, poveternostným vplyvom a opotrebeniu
  • Záruka od výrobcu 25 rokov
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ake su rozmery?

Máte chybu v popisku. Objem 1,3l ?

Diskusia a poradňa k STANLEY Termoska Adventure series 500 ml nerez
Príslušenstvo pre STANLEY Termoska Adventure series 500 ml nerez Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STANLEY Termoska Adventure series 500 ml nerez. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte STANLEY Adventure Isolierflasche 0,5 Liter Edelstahl. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte STANLEY Adventure Isolierflasche 0,5 Liter Edelstahl. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STANLEY Adventure 500 ml-es termosz.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií