Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

STOP svetlo mPOP

Zobraziť katalóg
STOP svetlo mPOP
Pokladničná tlačiareň s peňažnou zásuvkou a stolovým stojanom, šírka role 58 mm, tepelná tlač, fréza, Bluetooth, potreba používať vlastné tablety so softvérom, vhodné pre EET
Kód:  PJ040d0 Produktové číslo:  39650090 Stránky výrobcu

STOP svetlo mPOP

V případě, že už vlastníte tablet, který používáte na všechny vaše obchodní záležitosti a sháníte k němu moderní, kvalitní a levné zařízení, již dále nehledejte. Tiskárna vyslyší všechny vaše náročné požadavky. Nadchne vás nejen nadprůměrnými parametry, ale i vysokou spolehlivostí. Tato základna od společnosti STAR tiskne účtenky na termopapírové kotoučky o šířce 58 mm. Navíc disponuje nízkou spotřebou energie a stane se tak vašim dokonalým společníkem do obchodů nebo restaurací.

Klíčové vlastnosti

  • Kompaktní a odolná konstrukce POS
  • Tisk na termopapírové kotoučky o šířce 58 mm
  • S odtrhovací lištou
  • Spolehlivá tiskárna s rychlostí tisku 100 mm/s
  • Připojení přes rozhraní Bluetooth
  • Součástí je stojan na tablet

Moderní společník

Moderní technologie Bluetooth zaručuje snadné tisknutí bez zbytečných a obtěžujících kabelů. Vítejte v nové éře mPOS. Zařízení funguje se všemi hlavními operačními systémy včetně Apple iOS, Android a Windows, díky tomu můžete používat platformu, která vám vyhovuje ze všech nejvíce. Samozřejmostí je dostatek místa pro bankovky a mince v pokladní zásuvce. Všechny peníze budou přehledně uspořádány a hned po ruce. Uživatele jistě potěší přítomnost stojanu na tablet. Součástí produktu je také instalační manuál a CD s ovladači. Po vybalení a instalaci potřebných aplikací, je tak zařízení okamžitě připraveno k použití.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Termotransfer Hotovo!
Pripojenie
USB, Bluetooth Hotovo!
Vstupný zásobník
1 listov Hotovo!
Výška
100 mm Hotovo!
Hĺbka
300 mm Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Termotransfer Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, Bluetooth Hotovo!

Tlačové parametre

Vstupný zásobník
1 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
100 mm Hotovo!
Hĺbka
300 mm Hotovo!
Šírka
308 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Bez displeja Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky termálne pokladničné tlačiarne

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jedna sa o certifikovanu fiskalnu pokladnu ktoru mozem pouzit na legalne vystavenie blockov v SR?

Diskusia a poradňa k STOP svetlo mPOP
Príslušenstvo pre STOP svetlo mPOP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STAR mPOP světlá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte STAR mPOP světlá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte STAR mPOP světlá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STAR mPOP világos.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií