AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Star Shower Motion s dialkovým ovládaním

Zobraziť katalóg
Star Shower Motion s dialkovým ovládaním
3,8 4 hodnotení
Lampa – laserová, viac ako 6000 žiarivých hviezd, určená na plochu 300m2, až do vzdialenosti 100 metrov, odolná proti poveternostným podmienkam, jednoduchá manipulácia
Kód:  SSM004a Produktové číslo:  M10545
Star Shower Motion s dialkovým ovládaním Predaj skončil

Star Shower Motion s dialkovým ovládaním



S blížiacimi sa Vianocami začína veľa ľudí rôzne zdobiť svoje domy - elektrickými reťazami, hviezdami a sviečkami. Čo tak prísť tento rok s niečím novým a odlíšiť sa od susedov? Presne to vám zaistí dekorácia Star Shower. Nie je to totiž žiadna súprava svietiacich lampičiek alebo svetielok, ktoré sa komplikovane rozvešiavajú po rôznych častiach domu a spotrebujú veľké množstvo energie. Ide o jedinú lampu, ktorú zapichnete na záhrade do zeme, nasmerujete na váš dom a zapojíte do elektriny. Razom váš dom osvietia tisíce farebných hviezd, vytvárajúce nezabudnuteľnú rozprávkovú atmosféru.


Lampa Star Shower Motion
 

Kľúčové vlastnosti lampy Star Shower Motion

  • Jedinečný 3D efekt
  • Jednoduchá manipulácia - stačí zapojiť do elektriny
  • Nízka spotreba elektriny
  • Cez 6 000 svetelných bodov
  • Možnosť výberu efektov
  • Pohyblivý režim
  • Zabudovaný svetelný snímač
  • Súčasťou balenia diaľkový ovládač a extra dlhý stojan pre upevnenie do zeme

Úsporné dekoratívne osvetlenie

Lampu Star Shower nemusíte používať len cez Vianoce. Určite vám rozžiari každú oslavu alebo záhradnú párty. Vďaka možnosti použitia doma aj vonku si ju zamilujú vaše deti aj ako večerné osvetlenie v izbičke. Tento unikátny svetelný systém šetrí nielen váš čas, ale aj peňaženku! Spotrebuje totiž len 1% energie v porovnaní s bežným dekoračným osvetlením! Naviac je lampa vyrobená zo stabilného plastického materiálu, takže je odolná proti dažďu, snehu alebo vetru -
vydrží teplotu až -30 °C!

Lampa Star Shower Motion
 

Nastaviteľná clona & stmievací senzor

Novinkou pri tomto modele je nastavenie clony. Stlačením tlačidla sa začne clona vnútri prístroja pohybovať a premietať sa bude tisíce rôznych vzorov. Vyberte ten, ktorý sa vám práve najviac páči a nastavíte ho opätovným stlačením. Ak vás nový vzor časom omrzí, môžete si opäť vybrať iný. Samozrejme môžete nechať clonu pohybovať stále a vzory sa vám budú neustále meniť. Iste oceníte aj stmievací senzor, ktorý lampu zapne pri zotmení a vypne pri úsvite. Súčasťou tohto balenia je aj diaľkový ovládač pre pohodlné ovládanie.

 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Star Shower Motion s dialkovým ovládaním Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star Shower Motion s dálkovým ovládáním. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Star Shower Motion mit Fernbedienung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Star Shower Motion mit Fernbedienung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Star Shower Motion távirányítóval.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií