Alza pre firmy

STAR SP512MD-42 biela

Zobraziť katalóg
STAR SP512MD-42 biela
Ihličková pokladničná tlačiareň – 76mm, 9 ihiel, RS-232, odtrhávacia lišta
Kód:  PJ023 Produktové číslo:  SP512MD42 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

STAR SP512MD-42 biela Predaj skončil

STAR SP512MD-42 biela

Pokladničná ihličková tlačiareň v bielom vyhotovení pre účtenky so šírkou 58 mm alebo 76 mm. Ponúka čiernobielu tlač rýchlosťou až 7,5 riadku za sekundu a odtrhávaciu lištu pre ľahšie oddelenie jednotlivých častí. Výhodou ihličkových tlačiarní voči ostatným tlačovým technológiám je tlač na obyčajný papier, možnosť tlače s prieklepom a nízka cena tlačových pások. Konštrukcia tlačiarne je odolná voči poliatiu, má kryty kábla a vypínača. Preto je vhodná aj pre bary a kuchyne. Aby vyhovovala vašim potrebám možno ju prevádzkovať vo vertikálnej aj horizontálnej polohe alebo ju primontovať na stenu. Pre pripojenie je použité rozhranie RS-232.

Kľúčové vlastnosti bielej ihličkovej pokladničnej tlačiarne STAR SP512MD-42

  • Ihličková technológia tlače
  • Rýchla tlač (7,5 riadkov za sekundu)
  • Konštrukcia odolná voči poliatiu
  • Možno pripevniť na stenu
  • Pripojenie RS-232
 
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.
Poznámka:

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre STAR SP512MD-42 biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STAR SP512MD-42 bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte STAR SP512MD-42 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte STAR SP512MD-42 weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STAR SP512MD-42 fehér.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií