Steba IK 400

Zobraziť katalóg
Steba IK 400
Elektrický varič 2 zóny 1500 / 2000W, 9 stupňov výkonu, časovač 0-99min, dotykové ovládanie
Kód:  EPV322a Produktové číslo:  4011833301918 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Steba IK 400

Elegantný indukčný varič IK 400 od renomovaného nemeckého výrobcu STEBA je doslova nenahraditeľným pomocníkom do každej domácnosti. Jednoducho ozdobte vašu kuchyňu týmto jedinečným a praktickými technológiami disponujúcim drobčekom a doslova sa nechajte vtiahnuť do sveta jednoduchého, účinného a predovšetkým veľmi rýchleho varenia. Základným stavebným kameňom celého systému je bezpochyby indukčná technológia samotná. Tá nielen že prepožičiava prístroju schopnosť vytvoriť obľúbený pokrm za rekordne krátky čas, ale predovšetkým znižuje celkovú konzumácii elektriny na úplné minimum.

Navyše iste oceníte hneď niekoľko zabudovaných funkcií, ako sú časovač s nastaviteľným intervalom 0 až 99 minút či automatické vypnutie varnej zóny po cca 20 s, ak sa na variči nenachádza nádoba, vďaka ktorým je príprava obľúbených pokrmov vždy úplne bezpečná.

Čerešničkou na tomto viac ako mimoriadnom torte je možnosť rozšíriť pole pôsobnosti jednotlivých varných zón, a to prepojením oboch z nich v jednu spoločnú. Výsledkom je zvýšenie aktívnej plochy o 30%, ktoré prepožičiava aparátu schopnosť vysporiadať sa aj s riadom do šírky 50 cm.

Kľúčové vlastnosti

  • Indukčný varič 2 varné zóny - až 90% účinnosť, 50% úspora elektrickej energie, o 30% rýchlejšie varenie než s bežnými variči
  • LED displej a svetelné kontrolky funkcií
  • Dotykové ovládanie
  • Vhodný pre vstavanie aj voľne stojace
  • Indukčná zóna - možnosť prepojenia platní + 30% vriacej plochy vhodné pre panvy do šírky 50 cm
  • 9 výkonnostných stupňov
  • Bezpečná užívanie - časovač 0 až 99 minút s následným vypnutím, a utomaticky rozpoznanie dna hrnca

Pozn .: Čistenie zariadenia je príjemne ľahké, pretože je ohrievaná len nádoba. Tým pádom nedochádza k nežiaducemu pripečení zvyškov jedla k povrchu platne.

Výkon:
Pravá platňa 2000 W, ľavá platňa 2600 W, cela plocha 3500 W

Rozmery (V / Š / H):
4,5 x 58,5 x 39 cm

Hmotnosť:
3 kg

Farba:
Čierna

Parametre a špecifikácia

Typ variča
Indukčný Hotovo!

Typ variča

Typ variča
Indukčný Hotovo!
Poznámka:
» Všetky indukčné variče
» Všetky elektrické variče
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Steba IK 400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Steba IK 400. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Steba IK 400. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Steba IK 400. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Steba IK 400.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií