Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SteelSeries Apex M500 (US)

Zobraziť katalóg
SteelSeries Apex M500 (US)
4,9 10 hodnotení
Herná klávesnica - plne programovateľné klávesy, Cherry MX Red, podsvietená, Anti-Ghosting, USB, čierna
Americká klávesnica
Kód:  MR079ib Produktové číslo:  64490

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries Apex M500 (US)

Chystáte sa vstúpiť do sveta profesionálnych herných periférií, ale nemáte neobmedzený rozpočet? Potom by vás mohla zaujať mechanická klávesnica SteelSeries Apex M500, ktorá poskytuje všetko, čo môžu vyžadovať nároční používatelia zo sveta progamingu.

Overené spínače Cherry MX Red, schopnosť individuálneho rozpoznania akéhokoľvek počtu súčasne stlačených kláves (Full Anti-Ghosting a N-Key Roll Over), odolnosť vojenského tanku, individuálne modré podsvietenie každej klávesy aj minimalistický a dokonale funkčný dizajn. Samozrejmosťou je tiež pokročilý softvér pre neobmedzenú prispôsobiteľnosť, tvorbu makier a profilov. Jednoducho ide o skvelú klávesnicu, ktorej prednosti už boli ocenené mnohými pozitívnymi recenziami.

Kľúčové vlastnosti

  • mechanické herné spínače Cherry MX Red
  • individuálne modré LED podsvietenie pod každým tlačidlom
  • 100 % programovateľná so SteelSeries Engine
  • plný Anti-Ghosting a N-Key Roll Over pre rozpoznanie ľubovoľného počtu stiskov
  • štandardné americké (US) rozloženie kláves
  • zosilnená oceľová zadná doska a celková extrémna odolnosť
  • správa kabeláže a výškové nastavenie vo výbave
  • interaktívne tlačidlo SteelSeries

Nevyhnutná výbava každého hráča

Spínače Cherry MX sú zárukou, že tlačidlá budú dokonale funkčné s rovnakou odozvou a spätnou väzbou po viac ako 50 miliónov kliknutí. To je viac ako 5× dlhšie, než pri archaickej membránovej klávesnici. Nehľadiac na zmeny charakteru stisku pri jej používaní.

Každý hráč pozná nepríjemný pocit v bojovej vrave, keď si je istý, že stlačil klávesu a tá nebola zaregistrovaná v hre. M500 preto pracuje s rozpoznaním akéhokoľvek počtu súčasne stlačených kláves (Full Anti-Ghosting a N-Key Roll Over).

Nezáleží na tom, či ide o prvý, alebo miliónty stisk, pocit z odozvy bude vždy ako pri novej klávesnici. Každý prepínač Cherry MX zachováva rovnaké funkčné vlastnosti v čase, čo je dôležité na budovanie svalovej pamäte, potrebnej na hranie na najvyššej úrovni.

Kľúčom k úspechu je správny dizajn

Odolnosť klávesnice je zásadným parametrom. SteelSeries Apex M500 bola vytvorená z najkvalitnejších plastov, a dokonca je vystužená oceľovou platňou. Môžete si tak byť istí, že klávesnica niečo vydrží, a vy sa tak môžete sústrediť len na svoj výkon. Žiarivé modré LED pod každou individuálnou klávesou navyše poskytujú dokonalú viditeľnosť aj pri nočných bitkách a súčasne pôsobí štýlovo a nenápadne. Na výběr máte dokonca mezi 3 rôznymi nastaveniami efektov dychu a 4 úrovňami jasu.

Štandardný americký (US) layout je skutočnou klasikou, pri tejto klávesnici sa snúbi s minimálnymi rozmermi a nezmeneným umiestnením jednotlivých prvkov, takže sa nebudete musieť učiť nič špeciálne a rovno sa môžete vtrhnúť do víru boja. Štandardizované zámky Cheery potom znamenajú, že môžete tlačidlá vymeniť za akúkoľvek vlastnú sadu, kedykoľvek sa vám zachce.

Neobmedzená prispôsobiteľnosť

V porovnaní s cenovo konkurenčnými modelmi poskytuje model Apex M500 naozaj monštruózne možnosti prispôsobiteľnosti. Optimalizovať a preznačiť môžete akúkoľvek klávesu, tak aby presne vyhovovala vášmu hernému štýlu. SteelSeries Engine vám maximálne uľahčí tvorbu makier, či už sa rozhodnete pre ich on-the-fly, textovú, alebo tlačidlovú tvorbu. Zabudnúť môžete tiež na obmedzenia v počte profilov, vytvoriť si môžete ich ľubovoľné množstvo a aktivácia prebehne automaticky spustením hry.

Tlačidlá:
Typ: Cherry MX Red Gaming
Hĺbka: 4 mm
Aktivačná a reaktivačná vzdialenosť: 2 mm
Aktivačná sila: 45 cN
Životnosť: 50 miliónov stlačení

 

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB Hotovo!
Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!
Lokalizácia
Americká Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Americká Hotovo!
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!
Enter
Jednoriadkový Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Široký Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice
Podsvietené klávesy, Programovateľné klávesy, Multimediálne klávesy Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
44 cm (440 mm) Hotovo!
Výška
4 cm (40 mm) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky káblové herné klávesnice
» Všetky mechanické klávesnice
» Všetky podsvietené klávesnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chcem sa spitat da sa nastavit podsvietenie pre gaming mod ? AKo ze mi budu svietit wasd a par dalsich ktore vyuzivam ? Dakujem

Dobrý den,chci se zeptat, jestli tyto switche jsou dobré i pro psaní.

Dobrý den dá sa tam nastaviť funkcia na 1 tlačídko ked ho stlačím tak sa mi dá mute ? Poprípade sa dá regulovať hlasitost bez toho aby som stláčal FN+regulacia hlasitosti ?

Diskusia a poradňa k SteelSeries Apex M500 (US)
Príslušenstvo pre SteelSeries Apex M500 (US) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Apex M500 (US). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SteelSeries Apex M500 (US).
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií