Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SteelSeries Arctis 5 biela

Zobraziť katalóg
SteelSeries Arctis 5 biela
2,5 2 hodnotení
Herné slúchadlá 7.1, RGB, frekvenčný rozsah 20Hz-22000kHz, Impedancia 32ohm, citlivosť 98dB, 40mm neodymové zvukové meniče, jack 3.5mm, USB, dĺžka kábla 3m
Kód:  MX043l Produktové číslo:  61444 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries Arctis 5 biela

Jedna slúchadlá vystačí na všetko. Štýlové slúchadlá plnej veľkosti špeciálne navrhnutá pre hráčov počítačových hier. Svoje využitie však nájdu u milovníkov počúvaní hudby z mobilných MP3 prehrávačov či iných zariadení kompatibilných s 3,5mm Jack rozhranie.Využiť možno aj pripojenie pomocou USB. Slúchadlá poskytnú kryštalicky čistú reprodukciu. Veľmi podareným dizajnový prvkom slúchadiel je potom svetelné podsvietenie vonkajšej strany slúchadiel u oboch náušníkov. Svetelné predstavenie je naozaj oku lahodiaci a vyzerá jednoducho skvele.

kľúčové vlastnosti

  • Realistická hudobnej reprodukcie
  • Podsvietenie vonkajších strán náušníkov
  • 40mm neodymové reproduktory
  • štýlový dizajn
  • Priestorový zvuk 7.1
  • Nastaviteľný hlavový most
  • ultraľahká konštrukcia
  • odnímateľný mikrofón

nezabudnuteľná reprodukcie

Doprajte si nevšedný zvukový zážitok a posuňte počúvanie vašich obľúbených hudobných interpretov na novú úroveň. Úplne nová a nekompromisná kvalita priestorového zvuku s technológiou 7.1 vás jednoducho dostane. Užite si špičkové spracovanie jednotlivých dielov a šikovné riešenie flexibilného rámu, ktorý si nastavíte podľa svojich potrieb. Užívateľov určite poteší skutočnosť, že slúchadlá sú vybavené káblom s predĺženou dĺžkou vystavujúci 3 metre. 

pohodlné nosenie

Význačným rysom je samotné spracovanie. Konštrukcia slúchadiel je odľahčená a košíčky zakrývajúce uši sú textilné s polstrovaním z tlmiace peny. Aj pri dlhodobom nosení tak zaistí maximálne pohodlie bez nepríjemného tlačenia na hlavu.Slúchadlá sú vybavené smerovým mikrofónom, ktorý možno zasunúť do ľavého košíčka. Ovládanie hlasitosti je potom integrované na spodnej strane ľavého náušníku.

To ste ešte nepočuli

Potrebujete pri hraní obľúbené hry počuť doslova každej šuchnutí myši? Milujete realistickú hudobnú reprodukciu? Od teraz už počujete každý krok, každé položenie bomby, prípadne každej zašumenia lístia. Neunikne vám jediný zvuk. Srdcom slúchadiel sú totiž dva 40mm neodymové meniče, ktoré poskytujú celé spektrum ľuďmi prijímateľných zvukov (frekvenčný rozsah 20-22 000 Hz). Tieto slúchadlá vás tak hneď pri prvej príležitosti doslova vtiahnu do centra diania vašej obľúbenej hry.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Platforma
PC Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Čo sa týka kvality zvuku odporúčate tieto sluchadlá alebo Platnorics RIG 600?

Kdy bude možné na alze koupit SteelSeries Arctis 7????

dobrý den,zahrnete do své nabídky i černou verzi?

Dobrý den pujdou sluchatka k huawei p9 lite dekuju

Diskusia a poradňa k SteelSeries Arctis 5 biela
Príslušenstvo pre SteelSeries Arctis 5 biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Arctis 5 bílá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SteelSeries Arctis 5 fehér.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií