Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

SteelSeries Flux White

Zobraziť katalóg
SteelSeries Flux White
5 2 hodnotení
Slúchadlá skladacie
Kód:  MX042n2 Produktové číslo:  61279

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries Flux White

SteelSeries Flux je najľahšie prispôsobiteľným a najuniverzálnejším headsetom, aký nájdete v produktovej ponuke rovnomennej spoločnosti. Základom sú výkonné 40mm meniče, ktoré sa starajú o vyvážený hudobný prednes, či už sa pozeráte na filmy, počúvate hudbu, alebo sa venujete hernému zápolenia.

Headset využíva akustický materiál SNDBlock, vďaka ktorému poskytuje skvelú zvukovú izoláciu a pritom zachováva vynikajúci komfort aj priestorovosť reprodukcie. Kožené náušníky sú navyše pohodlné i pri dlhodobom používaní. Pripojenie k zdroju zvuku je realizované prostredníctvom odnímateľného kábla. Prenášanie vám zase uľahčí rotovatelné náušníky a skladacia konštrukcia.

V tele headsetu navyše nájdete dva 3,5 mm otvory, takže sa k vášmu počúvanie môže ľahko pripojiť akýkoľvek ďalší užívateľ alebo kamarát. Rovnako tak je výhodou podpora pripojenia zdroja z akejkoľvek strany. Dvojica dodávaných káblov vám potom poslúži pre bežné pripojenie k počítaču dvojicou 3,5 mm konektorov aj pre spojenie s počítačmi MAC a ďalším zariadením s kombinovaným 3,5 mm konektorom, napríklad k mobilným telefónom. Oba káble takisto obsahujú všesmerový mikrofón a jednoduché ovládanie na kábli. Čerešničkou na torte sú potom výmenné farebné bočné panely, ktoré budú dostupné k zakúpeniu v priebehu roka 2012.

Parametre a špecifikácie:

Slúchadlá
Frekvenčný rozsah: 18 - 28 000 Hz
Impedancia: 29 ohm
Citlivosť (SPL 1kHz, 1Vrms): 118 dB

Pripojenie:
Dĺžka kábla: 2 m
Konektor: 3,5 mm (v balení kábel s 2x 3,5 mm konektory pre PC, aj kábel s kombinovaným 3,5 mm konektorom pre prenosné zariadenia)

Mikrofón
Frekvenčný rozsah: 50 - 16 000 Hz
Typ mikrofónu: všesmerový
Citlivosť: -38 dB

Prevedenie:
Konštrukcia: uzavretá
Farba: biela

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SteelSeries Flux White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Flux White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SteelSeries Flux, fehér.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií