Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

SteelSeries Siberia 100

Zobraziť katalóg
SteelSeries Siberia 100
3,4 5 hodnotení
Herné slúchadlá frekvenčný rozsah 20Hz-20.000kHz, Impedancia 32ohm, citlivosť 94dB, 40mm neodymové zvukové meniče, jack 3.5mm
Kód:  MX042f8ch Produktové číslo:  61420 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries Siberia 100

S hernými slúchadlami od spoločnosti SteelSeries nesúci označenie Siberia 100 posuniete vaše hranie na úplne inú úroveň. Slúchadlá ponúkajú mnoho z prémiového sortimentu, avšak za výrazne nižšiu cenu. Niečo také by ste od slúchadiel za túto cenu jednoducho nečakali. V prvom rade potešia najmä svojou realistickou hudobnou reprodukciou ktorá vám doslova zoberie dych. V spojení s nielen pohodlnými, ale aj okolitý zvuk izolujúcimi náušníkmi - počujete iba to, čo počuť chcete.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový dizajn
  • Pohodlné nosenie
  • Realistická zvuková reprodukcia
  • Nízka hmotnosť
  • Tlmí okolitý hluk
  • Zabudovaný mikrofón

Pohodlné a zároveň štýlové

Dušu zariadenia predstavujú dva 40mm neodymové reproduktory, ktoré dokážu reprodukovať aj ten najnepatrnejší zvuk vo vašom obľúbenom hernom titule. U slúchadiel oceníte tiež ergonomickú konštrukciu a nízku hmotnosť, vďaka ktorým sú pohodlné aj pri dlhšom nosení. Elegantné farby a kontúry poskytujú štýl, ktorý hledáte.

Kvalitný mikrofón

Tieto herná slúchadlá sú vybavené zabudovaným mikrofónom, ktorý je pre hranie mnohých hier úplne nepostrádateľný. V prípade týchto slúchadiel sa jedná o nízko profilový mikrofón disponujúci technológiou Mic Auto-Optimization DSP. Tá automaticky prispôsobí úroveň snímania zvuku na základe vášho hlasu a okolitého hluku. Vďaka tomu vám bude vždy zreteľne a dostatočne hlasno rozumieť. V prípade že zrovna nechcete byť počutý, stačí dvakrát kliknúť na tlačidlo na ľavej mušli. Mikrofón sa stíši.

Vysoká kompatibilita je zaručená 3,5 mm jack konektorom, vďaka ktorému môžete pripojiť slúchadlá k najrôznejším elektronickým zariadeniam. Svoje využitie tak nájdu aj pri počúvaní vašich obľúbených piesní napríklad z MP3 prehrávačov, notebooku, mobilného telefónu, alebo pri hraní na tablete či konzole Playstation.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mám dotaz... když mám sluchátka zapnutá, slyším další "uživatele" tak tlumeně, následně, když zmáčknu a držím to levý sluchátka "push" tak je slyším daleko lépe, jde to udělat nějak tak, abych je slyšel pořád tak dobře, jak když to držím ? :D díky

Zdravim kupil som si tieto sluchadla a nefunguje mi na nich mikrofon neviem ako a co mam s nim urobit

Zdravím, rád by som sa spýtal či na týchto slúchadlách je nastavovanie hlasitosti.

su na tychto slucatkach 2 3 pinove jacky alebo 1 4 pinovy ?

Mají tyto sluchátka vysouvací mikrofon?

Diskusia a poradňa k SteelSeries Siberia 100
Príslušenstvo pre SteelSeries Siberia 100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Siberia 100. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SteelSeries Siberia 100.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií