Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SteelSeries Siberia 200 Forged Red

Zobraziť katalóg
SteelSeries Siberia 200 Forged Red
4,9 9 hodnotení
Herné slúchadlá –frekvenčný rozsah 10 Hz - 28.000 Hz, Impedancia 32 ohm, 50 mm neodymové magnety, 3.5 mm jack (4-pólový), 2× 3.5 mm jack (3-pólový), dĺžka kábla 1.8 m
Kód:  MX042f8hiB Produktové číslo:  51135

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries Siberia 200 Forged Red

Herné slúchadlá, ktoré uhranú aj toho najnáročnejšieho počítačového hráča. Ak sa tešíte z kvalitnej zvukovej reprodukcie, podareného dizajnu a pohodlného nosenia, potom je model Siberia 200 určený práve pre vás. Celý rad praktických vychytávok a použitie tých najkvalitnejších materiálov vytvára z týchto jedinečných slúchadiel hráčovi veľmi obľúbenú hernú pomôcku.

Kľúčové vlastnosti

  • Realistická hudobná reprodukcia
  • 50 mm veľké, neodymové reproduktory
  • Štýlový dizajn
  • Pohodlné nosenie
  • Nastaviteľný hlavový most
  • Mäkké náušníky
  • Ultraľahká konštrukcia
  • Zaťahovací mikrofón

To ste ešte nepočuli

Potrebujete pri hraní obľúbeneh hry počuť doslova každé šuchnutie myšou? Milujete realistickú hudobnú reprodukciu? Vďaka SteelSeries Siberia 200 počujete každý krok, každé položenie bomby, prípadne každé zašumenie lístia. Neunikne vám jediný zvuk. Srdcom slúchadiel sú totiž dva 50 mm veľké, neodymové meniče, ktoré poskytujú celé spektrum ľuďmi prijímateľných zvukov (frekvenčný rozsah 10 - 28 000 Hz). Siberia 200 vás tak hneď pri prvej príležitosti doslova vtiahnu do centra diania vašej obľúbenej hry.

Navrhnutá pre hráčov

Pri tvorbe SteelSeries Siberia 200 mysleli dizajnéri naozaj na všetko. A to aj na týchto hráčov, ktorých zápolenia sa občas pretiahne. Vďaka ultraľahkej konštrukcii, nastaviteľnému hlavovému mostu a naozaj mäkkým náušníkom sú slúchadlá aj po celom dni hrania stále veľmi pohodlné. V neposlednom rade oceníte aj štýlový vzhľad či zaťahovací mikrofón. Ak plánujete zobrať slúchadlá so sebou do školy, na turnaj alebo na iné miesto, stačí ho len zatiahnuť. Mikrofónu tak pri ceste nehrozí žiadne nebezpečenstvo.

Obsah balenia:
SteelSeries Siberia 200
Adaptér (3,5 mm slúchadlový vstup a výstup mikrofónu na štvorpólový 3,5mm jack, umožňuje pripojenie napríklad k mobilnému telefónu)
Nálepka s logom SteelSeries

Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den chtěl bych se zeptat když objednám dneska příjde to až za týden v pondělí ? nebo i později potřeboval bych aby to přišlo až tak za týden děkuji za odpověd :)

Diskusia a poradňa k SteelSeries Siberia 200 Forged Red
Príslušenstvo pre SteelSeries Siberia 200 Forged Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Siberia 200 Forged Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SteelSeries Siberia 200 Forged Red.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií