Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

SteelSeries Siberia 650 Black

Zobraziť katalóg
SteelSeries Siberia 650 Black
3,7 3 hodnotení
Herné slúchadlá Dolby virtuálne 7.1 priestorový zvuk, frekvenčný rozsah 16 Hz-28.000 kHz, Impedancia 2,2 ohmov, 50 mm neodymové magnety, USB, 3,5 mm jack (4-pólový), 2x 3,5 mm jack (3-pólový), dĺžka kábla 1,2 m
Kód:  MX042f8hi2 Produktové číslo:  51193 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries Siberia 650 Black

Hráči, milovníci realistickej zvukovej reprodukcie, pozor. Celosvetovo uznávaná spoločnosť SteelSeries prichádza s doslova neuveriteľnými slúchadlami Siberia 650. Ako už býva pri tomto výrobcovi zvykom, tešiť sa môžete na detailné dizajnové spracovanie, hudobné interpretácie a v neposlednom rade aj na mimoriadnu porciu pohodlia pri nosení. Či už dávate prednosť počítačovým, alebo konzolovým hrám, ponorte sa do svojho obľúbeného žánru tak, ako nikdy predtým.

So slúchadlami SteelSeries Siberia 650 posuniete nielen hranie, ale aj bežné počúvanie hudby na vyššiu úroveň. Súčasťou balenia je USB zvuková karta, ktorá sprostredkováva priestorový zvuk či technológiu microphone noise cancellation, ktoré v rámci snímania mikrofónu odtieňuje okolitý hluk.

Kľúčové vlastnosti

  • Dokonalá hudobná reprodukcia
  • Priestorový 7.1 zvuk
  • Pohodlné nosenie
  • Štýlový dizajn
  • Podarené podsvietenie
  • Prakticky umiestnené ovládacie prvky
  • Zaťahovateľný mikrofón
  • Kompatibilný s PC, Mac, PS4, poprípade mobilnými zariadeniami (mobilný telefón, tablet atď.)

Hlboké basy, zrozumiteľné stredy a krištáľovo čisté výšky

Potrebujete vo svojej hre počuť doslova každé šuchnutie myšou? Je pre vás dôležitý smer, odkiaľ zvuk prichádza? Srdcom slúchadiel sú dva 50 mm veľké, výkonné, neodýmové reproduktory, ktoré bez najmenšieho zaváhania naplnia aj tie najbláznivejšie predstavy. Nechýba ani podpora priestorového 7.1 zvuku, ktorý oceníte nielen pri hraní hier, ale aj pri sledovaní filmov, poprípade videí. Hudobná reprodukcia už nemôže byť realistickejšia. Výsledný výstup možno navyše ešte upraviť pomocou šikovnej aplikácie SteelSeries Engine 3. Tá je kompatibilná ako so systémom Windows, tak aj OSX (Mac). Možno ju bezplatne stiahnuť priamo na stránkach výrobcu.

Pohodlná ako žiadna iná

Za  veľkú prednosť Siberia 650 možno bezpochyby považovať aj pohodlie, ktoré pri svojom nosení poskytujú. To zabezpečia až netradične veľké náušníky vyrobené z pamäťovej peny. Ihneď pri nasadení skopírujú tvar okolia vašich uší, pričom skvele priľnú. Náušníky tak poskytujú nielen výnimočnú porciu komfortu, a to aj pri dlhšom nosení, ale tiež odtieňom okolitý hluk. Vy sa tak môžete naplno venovať hre, a to bez akéhokoľvek rozptyľovania. K pocitu maximálneho pohodlia svojim dielom prispieva aj nastaviteľný hlavový most s mäkkými vypchávkami.

Dizajn, ktorý pohladí pri srdci

Hneď na prvý pohľad je jasné, že si dali dizajnéri na slúchadlách SteelSeries Siberia 650 naozaj záležať. Okrem prepracovaných detailov poteší napríklad aj štýlové a zároveň veľmi praktické ovládanie hlasitosti či aktivačné/deaktivačné tlačidlo mikrofónu. Tieto ovládacie prvky sa nachádzajú priamo na mušliach slúchadiel (rotačné kotúčiky). Vo voľnejších chvíľach vyčarí úsmev na tvári nastaviteľné LED podsvietenie, v rámci ktorého máte na výber zo 16,8 miliónov farieb.

Obsah balenia:
Slúchadlá SteelSeries Siberia 650
USB zvuková karta
Niekoľko adaptérov (pre maximálnu kompatibilitu)
Sprievodca

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SteelSeries Siberia 650 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Siberia 650 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SteelSeries Siberia 650 Fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií