Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

STIEBEL ELTRON DEM 3

Zobraziť katalóg
STIEBEL ELTRON DEM 3
5 1 hodnotení
Prietokový ohrievač – prietokový ohrievač, príkon 3.5kW, vnútorný obmedzovač teploty 30–50 °C vrátane regulácie prietoku, možnosť montáže nad a pod umývadlo, prevádzka je možná s tlakovou aj beztlakovou armatúrou, PROFI-RAPID rýchla inštalácia, istenie 16A, 230V, IP25, prípojka C 3/8A, so zástrčkou s ochranným kontaktom
Kód:  SBEBO055 Produktové číslo:  231001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

STIEBEL ELTRON DEM 3 Predaj skončil

STIEBEL ELTRON DEM 3

Zháňate priestorovo nenáročný prietokový bojler pre kuchynský drez alebo umývadlo? Potom pre vás je určený tento malý a praktický ohrievač uznávanej značky STIEBEL ELTRON určený pre jedno odberné miesto. Možno pri ňom jednoducho nastaviť presne požadovanú teplotu vody od 30 °C do 50 °C. Vykurovacia špirála je holá a veľmi efektívna. Zaiste oceníte aj rýchlu a jednoduchú inštaláciu. Vďaka skromným rozmerom môžete ohrievač umiestniť nad alebo pod umývadlo. Je vhodný pre kombináciu so solárnym systémom. Jeho prevádzka je možná s tlakovou i beztlakovou armatúrou.

Prečo zvoliť tento bojler? 

  • Kvalitný produkt značky STIEBEL ELTRON
  • Priestorovo úsporný
  • Nastaviteľná teplota vody od 30 °C do 50 °
  • Jednoduchá inštalácia
  • Vhodný pre kombináciu so solárnym systémom
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Co znamená, že je ohřívač vhodný ke kombinaci se solárním systémem. Je to tak, že do něj lze pustit třeba i teplou vodu a on se vypne a neublíží mu to? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k STIEBEL ELTRON DEM 3
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STIEBEL ELTRON DEM 3.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií