AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

STIEBEL ELTRON PSH 100 Universal EL

Zobraziť katalóg
STIEBEL ELTRON PSH 100 Universal EL
Bojler – elektrický vertikálne aj horizontálne tlakový ohrievač, 100l, záruka 5 rokov na smaltovanú nádrž, špeciálny smalt CoPro-obojstranné smaltovanie, anódová ochrana proti korózii, univerzálny záves, rozmery 1045x475x492cm, hmotnosť 38kg, 2x3kW s možnosťou rýchloohrevu, poistný ventil so spätnou klapkou ako príslušenstvo, bezpečnostný termostat, poistka proti zamrznutiu vody, display, voľba prevádzkového režimu (jednookruhový, dvojokruhový alebo jednorazový) posuvným spínačom na doske elektroniky, nastavenie teploty 7-85°C, zapuzdrené keramické výhrevné teleso, (vymeniteľné bez vypúšťania vody) vypúšťací ventil na vykurovacej prírube, vertikálna a horizontálna inštalácia na zvislú stenu (prípojky smerom naľavo), prípojky G1x2", krytie IP25 zvisle krytie IP24 vodorovne
Kód:  SBEBO113 Produktové číslo:  231153 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

STIEBEL ELTRON PSH 100 Universal EL Predaj skončil

STIEBEL ELTRON PSH 100 Universal EL

Nástenný bojler STIEBEL ELTRON PSH 100 Universal EL poslúži ako spoľahlivý elektrický tlakový ohrievač, ktorého montáž je možná v horizontálnej aj vertikálnej polohe. Zásobník s objemom 100 l poteší užívateľsky prívetivou elektronikou s inteligentným, samoučiacim systémom. Posuvným spínačom na doske elektroniky môžete vybrať prevádzkový režim z troch možností (jednookruhový, dvojokruhový alebo jednorazový). Teplotu je možné nastaviť plynulo od 7 °C do 85 °C. Nechýba ani bezpečnostný termostat a funkcia rýchleho ohrevu, obmedzenie teploty alebo ochrany pred mrazom. Nádrž je vyrobená z kvalitnej ocele s obojstranným špeciálnym smaltovaním CoPro pre dlhú životnosť bojlera, anódovou ochranou proti korózii a zapuzdreným keramickým výhrevným telesom. Súčasťou príslušenstva bojlera STIEBEL ELTRON je tiež poistný ventil so spätnou klapkou.

Kľúčové vlastnosti bojlera STIEBEL ELTRON PSH 100

  • Elektrický tlakový ohrievač
  • Vertikálna alebo horizontálna inštalácia bojlera na zvislú stenu
  • Smaltovaná nádrž so zárukou 5 rokov
  • Objem bojlera 100 l
  • Anódová ochrana proti korózii
  • Možnosť rýchloohrevu
  • Obsahuje poistný ventil a bezpečnostný termostat
  • Inteligentná elektronika s jednoduchým ovládaním
  • Keramické výhrevné teleso s možnosťou výmeny bez vypúšťania vody

Objem:
100 l

Hmotnosť:
38 kg

Rozmery:
1045 cm × 475 cm × 492 cm

Príkon ~ 230 V:
3 kW

Krytie (IP) vodorovne:
IP24

Krytie (IP) zvisle:
IP25

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre STIEBEL ELTRON PSH 100 Universal EL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STIEBEL ELTRON PSH 100 Universal EL.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií