Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

JABRA Street Black

Zobraziť katalóg
JABRA Street Black
5 1 hodnotení
Bluetooth Headset 30g, 8 hodin hovoru, Li-Pol, nabíječka 230V
Kód:  JQ445ch1 Produktové číslo:  100-93030000-60 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JABRA Street Black

Bezdrôtový stereo headset Jabra určený pre kvalitné počúvanie hudby z vášho mobilného telefónu a zároveň pre komfortné vybavovanie hovorov.Jabra je produktová značka spoločnosti GN Netcom, ktorá patrí medzi najlepšie výrobcu komunikačných doplnkov.Zariadenie možno využiť na počúvanie hudby is ďalšími kompatibilnými zariadeniami a umožňuje pripojenie vlastných slúchadiel.Je prevedené v atraktívnom dizajne pripomínajúce vojenskú psie známku, takže osloví predovšetkým mladšiu generáciu, ktorá túži zaujať.Nosia sa zavesené okolo krku.Voliteľne je možné zakúpiť klip pre zachytenie na oblečení.V obsahu balení nájdete slúchadlá.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
Bluetooth stereo headset

Max.doba prehrávania hudby:
7 hodín

Max.doba hovoru:
8 hodín

Farba:
Čierna

Overenie kompatibility:
Pozritu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Príslušenstvo pre JABRA Street Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JABRA Street Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JABRA Street Black.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií