PET AD homeoffice

Studiologic Sledge Black Edition

Zobraziť katalóg
Studiologic Sledge Black Edition
Syntetizátor – s dynamikou, klávesový syntetizátor, polyfónia: 24, USB a DIN MIDI, MIDI In a MIDI Out, USB to Host, 61 klávesov, s aftertouch, slúchadlový výstup, adaptér súčasťou balenia, hmotnosť 9.3kg
Kód:  STCj01 Produktové číslo:  Sledge Black Edition

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Studiologic Sledge Black Edition Predaj skončil

Studiologic Sledge Black Edition

Studiologic Sledge Black Edition je inovovaná verzia presláveného syntetizátora Sledge, s novými rysmi a zvukovými inováciami, ktoré stavajú tento prístroj nad všetkých konkurentov a to vďaka mixu čistej syntézy a samplov. Okrem neuveriteľného zvuku a používateľsky prívetivej interakcie s vintage ovládacím panelom,  rozširujú výkon a všestrannosť prístroja ďalšie nové funkcie. Studiologic a Waldorf Labs (pracujúci v spoločnom tíme) urobili nový Sledge Black Edition pružnejším a flexibilnejším nástrojom, než akým môže byť ,,čistokrvný“ syntetizátor. Novo bola pridaná možnosť hrať v Dual Mode režime, kedy do internej flash pamäti s veľkosťou 60 MB možno ,,natiahnuť“ vlastné sample a efektovať ich vstavanými efektmi nástroja. 

Kľúčové vlastnosti syntetizátora Studiologic Sledge Black Edition

  • Modelingová technológia od firmy Waldorf
  • Interný sampler s 60 MB pamäťou
  • Dual Mode – kombinácia interných a samplovaných zvukov
  • Polyfónia 24 hlasov
  • Studiologic Sledge Black Edition obsahuje efektový procesor
  • 256 zvukov a 32 ovládačov
  • Numerická klávesnica
  • 5-oktávová klaviatúra Fatar TP-9
  • Kolieska Pitch a Modulation

Auto Dual Mode syntetizátora Studiologic Sledge Black Edition

So Sledge Black Edition je možné teraz hrať dva zvuky súčasne, v Split alebo Layer režime. Funkcia je riadená novou stránkou v Global funkciách a umožňuje použiť dva zvuky na rôzne časti klaviatúry (vo Split móde), alebo oba zvuky na celú klaviatúru (v Layer móde). Rovnako ako singlové zvuky môže byť Dual Sound kombinácia dvoch zvukov trvalo uložená v niektorom z 1 000 dostupných presetov. 

Global Pitch a Hold 

Nová Global stránka umožňuje v Dual režime použiť Pitch a Hold nezávisle na ,,lower“ a ,,upper“ zvuky,  takže v praxi je možné použiť Pitch Bend na zvuk hornej časti klaviatúry (napr. sólových partov) a zároveň Hold pedálom ovládať iba dolnú časť rozdelenej klaviatúry (na  podržanie zvuku, prehrávanie groove slučky, alebo ako Sustain na klavírny zvuk). Využiť túto funkciu možno aj obrátene, alebo je možné jednoducho Pitch Bend a Hold použiť na obe časti klaviatúry, čiže na oba zvuky v Dual režime. 

Nové funkcie a možnosť primiešať sample do vnútornej pamäti

Nová funkcia Reverb + Delay umožňuje miešať oba efekty – Reverb si zachová parametre uložené v preset, zatiaľ čo v reálnom čase je možné meniť parametre delaye (oneskorenie a úroveň) a primiešať ho na reverb. Zvukové sample a vzorky možno nahrať do vnútornej 60 MB flash pamäti, ktoré potom možno pomocou OSC 1 prehrávať a zároveň meniť rôzne parametre na ovládacom paneli, pridávať ďalšie oscilátory, nastavovať filtre, obálky a efekty. Vďaka tejto funkcii môžete neustále rozširovať zvukové možnosti nástroja a vytvoriť úplne nové kombinácie syntézy a samplov. 

Väčšia polyfónia syntetizátora Studiologic Sledge Black Edition

Celkový maximálny počet nôt, ktoré možno prehrávať súčasne, bol rozšírený na 24,  čo umožňuje komfortné hranie aj duálnych zvukov, ktoré možno získať zo spojenia syntézy a samplov. 

Sledge Spectre

Sledge Spectre je bezplatná aplikácia na stiahnutie z webových stránok výrobcu. Pomocou tejto aplikácie je možné jednoducho editovať samplami (rozsah klaviatúry, ladenie a ďalšie parametre), a cez USB port je poslať do nástroja.

Parametre a špecifikácia

MIDI

MIDI
USB, DIN Hotovo!
DIN MIDI
MIDI In, MIDI Out Hotovo!
USB MIDI
USB to Host Hotovo!

Rozmery

Šírka
970 mm Hotovo!
Hĺbka
405 mm Hotovo!
Výška
110 mm Hotovo!
Hmotnosť
9,3 kg Hotovo!

Klaviatúra

Dynamika klaviatúry
Dynamická klaviatúra Hotovo!
Aftertouch
S Aftertouch Hotovo!
Veľkosť klávesov
Štandardné Hotovo!

Charakteristika

Polyfónia
24 Hotovo!
Sekvencer
Bez sekvencera Hotovo!
Chod na batérie
Nie Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Pamäťové médium
Nie je Hotovo!
Linkový výstup
6,3 mm Jack Hotovo!
Slúchadlový výstup
Áno Hotovo!
Linkový vstup
Nie Hotovo!
Adaptér v balení
Áno Hotovo!
Priložený softvér
Nie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky syntetizátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Studiologic Sledge Black Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Studiologic Sledge Black Edition . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Studiologic Sledge Black Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Studiologic Sledge Black Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Studiologic Sledge Black Edition.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií