Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Sudio Klar biele

Zobraziť katalóg
Sudio Klar biele
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, aktívne potlačenie hluku (ANC), frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 110dB/mW, impedancia 26 Ohm, menič 40mm, výdrž batérie až 30h
Kód:  SUD060a Produktové číslo:  KLRWHT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sudio Klar biele

Užite si nerušené počúvanie hudby s bezdrôtovými slúchadlami Sudio KLAR

Bezdrôtové slúchadlá Sudio KLAR od renomovaného švédskeho výrobcu potešia každého hudobného fajnšmekra. Okrem vynikajúcej zvukovej kvality sú vybavené technológiou ANC, ktorá aktívne potláča okolitý hluk, takže počas počúvania nebudete ničím rušení. 40 mm meniče sa postarajú o špičkovú kvalitu zvuku s bohatými basmi, vyváženými stredmi a oslňujúcimi výškami.


Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Sudio KLAR White

  • Minimalistický dizajn v bielej farbe
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 4.1
  • Dosah signálu až 10 metrov
  • Vstavaný mikrofón
  • Výdrž batérie až 30 hodín počúvania
  • Vstavané ovládanie so 4 tlačidlami
  • AUX konektor
  • Frekvenčný rozsah: 20 Hz až 20 kHz
  • Impedancia: 26 ohmov
  • Citlivosť: 110 dB

Vynikajúci dizajn a ergonómia slúchadiel Sudio KLAR

Bezdrôtové slúchadlá Sudio Klar na prvý pohľad zaujmú minimalistickým škandinávskym vzhľadom, ktorý má na svedomí švédsky dizajnér Mats Wallsten. Na komfortné nosenie sú slúchadlá vybavené pohodlnou konštrukciou s mäkkým čalúnením, vďaka ktorému mušle dokonale priľahnú k ušiam. Na vybavovanie telefónnych hovorov je k dispozícii vstavaný mikrofón s funkciou handsfree.


Dlhá výdrž batérie

O bezdrôtový prenos zvuku a jednoduché prepojenie bezdrôtových slúchadiel Sudio KLAR s telefónom sa postará technológia Bluetooth, ktorá prenáša zvukový signál až na vzdialenosť 10 metrov. Napájanie slúchadiel má na starosti vstavaná vysokokapacitná batéria s výdržou až 30 hodín počúvania. Jej opätovné dobíjanie nezaberie viac ako 2 hodiny.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sudio Klar biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sudio Klar bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sudio Klar Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sudio Klar Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sudio Klar fehér.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií