Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Star Wars

Sugru Organise Small Spaces Kit

Zobraziť katalóg
Sugru Organise Small Spaces Kit
4,7 53 hodnotení
Lepidlo - 4× 3,5 g, černá, bílá, šedá a červená barva, na rychlé opravy, uchycení věcí, kreativní tvoření, netoxické, voděodolné, odolá vysokým i nízkým teplotám, součástí je booklet s nápady na vylepšení domácnosti a příslušenství (háčky, párátko, odstraňovač, organizér)
Kód:  SUGd19 Produktové číslo:  I001055 Stránky výrobcu
Sugru Organise Small Spaces Kit Predaj skončil

Sugru Organise Small Spaces Kit

Na rýchle opravy alebo kreatívne práce je ideálne lepidlo Sugru Organise Small Spaces Kit s farebnou hmotou. Tento netoxický materiál je tiež vodoodolný a odoláva vysokým aj nízkym teplotám. V balení nájdete štyri 3,5 g kusy hmoty Sugru v čiernej, bielej, sivej a červenej farbe, ktoré sa dajú kombinovať, užitočné príslušenstvo a knižku so 14 nápadmi na vylepšenie vašej domácnosti pomocou Sugru.

Kľúčové vlastnosti lepidla Sugru Organise Small Spaces Kit

  • Lepidlo Sugru určené na opravu alebo upevnenie vecí
  • Vodoodolné a odolné voči vysokým a nízkym teplotám
  • Výber zo štyroch farieb
  • Sugru je netoxické
Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sugru Organise Small Spaces Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sugru Organise Small Spaces Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sugru Organise Small Spaces Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sugru Organise Small Spaces Kit.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií